Reddzik 2 762 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Ja mam jedno konto, i na nie chcę doładować, a nie jakieś hinduskie konto, gdzie powoli zaczęli blokować aktywacje jak piszą na łowcach. Na razie nie kupuję, może w maju wezmę i wtedy nadrobię te kilka gier o ile prędzej nie znikną z abonamentu, bo to nigdy nie wiadomo kiedy zaprzestaną udostępniania danej gry. Atomfall nie ma wielkich wymagań, nie wygląda tragicznie z tego co widziałem, znajomy gra i zachwala.
userKAMIL 856 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Ja na rok z Plati brałem GP za 65 euro na swoje konto.
Zas 287 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Szkoda tego AI, inne ograniczenia to raczej oczywista konsekwencja bycia grą AA. Może coś patchami ogarną?...
raziel88 34 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Największy zarzut mam do braku szybkiej podróży oraz faktu, że uśmierceni wrogowie "odradzają" się na mapach wcześniej już przez nas odwiedzonych po powrocie.
seba842005 130 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca @ODIN85Mapa nie jest jedna. Pograłem ponad 25h. Nuda i tyle... Gameplay spoko, ale zadania typowe, jak we wszystkich open worldach "idź tam, przynieś to, zrób to etc" Zagadki i zadania nie są jakieś wymagające i więcej czasu zajmuje znalezienie miejsca, gdzie dany przedmiot jest niż samo rozwiązywanie. Loot zbieramy tonami na początku, później w zasadzie tylko ammo po upgrejtach broni, których łączenie jest kilka. Spoiler Odpaliłem główny komputer przywracając zasilanie w bunkrach A, B, C D i dalej nie chce mi się już grać. 1 1
seba842005 130 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) @ODIN85Yhy... dziękuję, było miło... 27h zadania zrobiłem wszystkie, jakie znalazłem. Edytowane 29 Marca przez seba842005 1
tomcug 2 440 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Ściągam z Game Passa i zobaczymy, co to za wynalazek.
ODIN85 3 501 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca To zresetuj apkę Game Passa. Może wznowi ściąganie.
raziel88 34 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Gra jest podzielona na takie średniej wielkości huby ale jest dużo tak zwanego backtrackingu i musisz przedzierać się z powrotem przez rejony w których już byłeś i zabijać wrogów których uprzednio już uśmierciłeś. Niemniej jednak można popykać w takiego średniaka do momentu w którym zacznie nużyć bo początkowe odkrywanie kolejnych regionów i ich tajemnic jest nawet przyjemne. 1 1 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca A da się przebiegać bez walczenia wracając? 1
raziel88 34 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) Da się w sumie. Edytowane 29 Marca przez raziel88 1
bbandi 452 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca To nie Elex gdzie potwór goni nas na koniec mapy
Zas 287 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca (edytowane) Z tym odradzaniem dokładnie takich samych - jak rozumiem - wrogów w tych samych miejscach to jednak żenada. Rozumiem, że jacyś wrogowie mogli wrócić podczas naszej "nieobecności" - ale chyba FC2 powinien wszystkich nauczyć, jak nie należy wprowadzać respawnów przciwników w grach? To nie soulsy.... Teraz to moje zainteresowanie tytułem mocno spadło. Edytowane 30 Marca przez Zas 1
raziel88 34 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Po powrocie do pierwszej lokacji po której podróżujemy przeciwnicy są dokładnie ci sami - pospolici bandych. Włócząc się po Węźle napotykamy "mutantów" a gdy ich ubijemy zamiast nich pojawiają się bandyci. Przynajmniej ja tak miałem.
ODIN85 3 501 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca No właśnie mnie zainteresował ten początek ale że gram w Asasina to wyłączyłem po tych 15min.
PaVLo 917 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca W dniu 29.03.2025 o 11:10, seba842005 napisał(a): @ODIN85Yhy... dziękuję, było miło... 27h zadania zrobiłem wszystkie, jakie znalazłem. A ja liczyłem na +100h eksploracji i szukania zadań, a dostajemy grę na dwa popołudnia jak "Deliver us Moon/Mars"
ODIN85 3 501 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Dwa popołudnia jak ktoś nie ma pracy rodziny itp
Alek_M 233 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Gra za 230 zł, którą można przejść w niecałe 30h, a w Stalker 2 za tą samo cenę mam już 150 robiąc to samo 1
galakty 3 312 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Ale to badziew jest, nawet z game passa by mi się nie chciało pobierać
ODIN85 3 501 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca 12 minut temu, Alek_M napisał(a): Gra za 230 zł, którą można przejść w niecałe 30h, a w Stalker 2 za tą samo cenę mam już 150 robiąc to samo Ale wiesz że obie te gry możesz ograć płacąc raz?
Rekomendowane odpowiedzi