Czy warto zmieniać monitor z 16:9 na 21:9
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez muszka · Opublikowano
Ja obydwa podłącze. Jak są 2, mam 2 kable, a w instrukcji pokazane że obywa są podłączone to nie ma co kombinować. To ekstra PCI na dole to jest na przyszłość dla kolejnych generacji kart graficznych żeby trochę odciążyć pobór ze złącza PCI. Na ten moment to o tym zapominamy. -
Przez Cavendish · Opublikowano
W specyfikacji płyty masz podane, że płyta obsługuje dyski PCIEx 4.0x4, w obu slotach. Co innego jak posiadasz procesor z serii 8500,to wtedy drugi dysk pracuje nieco wolniej, czyli x2. Tu masz podane https://pl.msi.com/Motherboard/B650-GAMING-PLUS-WIFI/Specification -
Przez crush · Opublikowano
A wiesz, że w USA biją na alarm bo poparcie dla LGBT spada? W tym znacząco wśród młodych. Żeby się to jeszcze zgoła odmiennie nie skończyło. ☺️ Słowo klucz - był. I jak to się ma do Islamu teraz? Ty cały czas piszesz "historycznie" i "był". Trochę żałośnie, trochę śmiesznie. Demokracja i wolność poglądów polega również na tym, że nie muszę się do jakiegoś z***a zwracać tak jak on sibie tego życzy. I to należy utrzymać. Gdzie ja pisałem cokolwiek o łóżku? Jakaś projekcja? Sypiasz z człończem? Obecnie nie wciska. I trzeba ten stan utrzymać. Bo patrząc na takie USA to niewiadomo czy się śmiać czy płakać. -
Przez Frog67 · Opublikowano
Niektóre pytania to czysty palmface ręce opadają. Budowanie bazy i przystrajanie w Stalkerze kogoś tam zdrowo popieściło. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Czy przypadkiem ceny w USA nie są podawane bez podatku, który dopiero płacisz "przy kasie", bo w każdym stanie jest inny.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi