System kaucyjny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
I to bardzo gorąco, tutaj można zobaczyć conieco więcej, ale większość rzeczy 18+ Osobista ochrona robi wrażenie, choć to podobno z 2020r I racja z MŚ może być różnie . -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Sprawdzę ale później bo dzisiaj trochę mam gonitwę. Co racja to racja. Chłodzenie to kawał kloca. A teraz co ciekawe - chłodzenie wygląda dokładnie tak: To jest dokładnie to samo co u mnie czyli wersja OC ale non-PLUS. Po czym poznać? Logo PNY nie jest w białej otoczce jak w PLUS, shroud nie ma nad logiem PNY takiego podłużnego wcięcia na wylot, napis obok loga to "Geforce RTX" (w wersjach PLUS to "Geforce RTX 5070ti"). Dla przypomnienia: Rzut od góry modelu "PLUS OC" Rzut "non-PLUS OC" (takiego jak ja mam) Teraz zdjęcie autorskie które wyciąłem ze swojego filmiku "unboxingowego" No nie wiem, może myślenie życzeniowe ale wygląda mi to na KOMORĘ PAROWĄ Czyli wychodziłoby, że na amazonie się nie pomylili i ta karta ma komorę -
Przez Rafe · Opublikowano
Też szukałem coś na Z690 lub Z790 z DDR4 ale straszna padaka była i zdecydowałem się na B760. Aż tak bardzo potrzebujesz tych portów USB C? Może jakiś hub po prostu?
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi