Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra ktoś?

Po pierwszym DLC byłem zniesmaczony, ale teraz poprawili znacznie, nie ma już crashy i wszystko śmiga.

FFB super, dla mnie najlepszy ze wszystkich simów no i content też fajny, LMGTE, LMP2 i HY, w grudniu pierwsze LMGT3 mają wpaść ;) 

Opublikowano

Najlepsze są GT4-GT3 albo drogowe, hypercary to takie meh :E 
I szkoda, że grafika w tych urer-simach nadal przedopotopowa. 

Ludzie do tego kupują jakieś gięte OLED-y za ciężkie setki zielonych/tys złotych, a efekty się na starą TMN-kę nadają. Jasne, liczy się fizyka itp... no ale jak symulacja, to symulacja.

Chociaż faktem jest, że coś tam rozwijają od czasów rFactor 2, nawet noc próbują podobijać efektem halko wokół latarni (tylko że bez wolumetrycznego światła jak w F1 :E)

Ja tam czekam na EVO i Project Motorsport Racing. 

Opublikowano
4 godziny temu, Zas napisał(a):

Najlepsze są GT4-GT3 albo drogowe, hypercary to takie meh :E

a ja wlasnie ogralem juz gt do pozygu. acc, ac, iracing. potem odpalilem hypercara w AC w LFM i okazalo sie, ze jest gra sie fajnie i przede wszystkim calkiem inaczej.

• Upvote 1
Opublikowano

Nie no, LMU wygląda ładnie ;) Do tego fajne efekty pokroju iskier jak LMP2/HY z przodu ociera podłogą czy dyfuzorem o asfalt :E 

8 godzin temu, Zas napisał(a):

hypercary to takie meh

Też tak myślałem, ale człowiek po spróbowaniu HY totalnie zmienia pogląd na temat trudności prowadzenia auta ;) 

Właśnie problem w tym że wszędzie pełno tych GT3/4, a LMP2/HY w takim iRacing są bardzo słabe. I cieszę się że LMU wyszło.