Le Mans Ultimate
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Zastanawiałem się długo na handheldem, wzrok zwrócony w pierwszej kolejności na Switcha 2, ale tam gier za bardzo jeszcze nie ma, więc pomysł odrzucony. Próbowałem z Portalem, który oczywiście typowym handheldem nie jest, ale nie polubiliśmy się. No to co, biblioteka Steam całkiem pokaźna, może Steam Deck albo Rog lub Legion. Padło na Legiona, bo się trafił w przystępnej cenie. Handheld z niego jak z koziej dupy trąbka. Ciężki, średnio wygodny, choć to częściowo rozwiązałem drukując sobie gripy. Bateria słaba, ale wiedziałem o tym i planowałem go głównie do użytku domowego. Na tej płaszczyźnie sprawdza się całkiem przyzwoicie, dokupiłem stację dokującą i po podłączeniu do TV można ograć trochę indyków, bez potrzeby streamowania z kompa w innym pokoju. Kultura pracy o dziwo przyzwoita, a ekran zauważalnie większy niż w Decku też się przydaje. Na razie jestem względnie zadowolony. -
Przez ryba · Opublikowano
Stary a glupi Na jego miejsce juz sa nowe uniwersa, lacznie w wersji szonowej. Ekstradycja jest potrzebna z Krakowa do prokuratury? -
Przez kalderon · Opublikowano
No właśnie różnica jest w tym że jedno ma podstawy w biologii/medycynie, a drugie jest nabytą opinią. -
Przez Dudzik · Opublikowano
Witam, czy jest możliwość uzyskania kodu na ten zestaw: https://www.x-kom.pl/lista/6burcaurh
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi