Jaycob 225 Opublikowano Wtorek o 08:09 Opublikowano Wtorek o 08:09 5 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Głosy graczy to tylko 10%. To bez sensu. Przecież jak takie IGN będzie w jury, to oni nie dopuszczą, aby Stellar Blade czy Black Myth coś wygrało.
AUTO 1 Opublikowano Wtorek o 08:13 Opublikowano Wtorek o 08:13 Mnie w kategorii najbardziej oczekiwanej gry zdecydowanie brakuje Kingdom Come Deliverance II. Co do gry roku to choć uważam, że dwa lata temu Elden Ring zasłużenie wygrał, a DLC jest świetne to jednak dodatek do gry nie powinien zostać nigdy nominowany do miana gry roku i jeśli wygra to stworzy to niebezpieczny precedens. Dla DLC roku powinna moim zdaniem powstać osobna kategoria. Nawet w przypadku remaków mam wątpliwości czy i tu również nie powinno być osobnej kategorii (bez możliwości nominacji do tytułu gry roku), ale to już sprawa bardziej dyskusyjna. 1
skypan 16 Opublikowano Wtorek o 12:23 Opublikowano Wtorek o 12:23 A są kaszany roku ? Było by ciekawiej.
Phoenix. 240 Opublikowano Wtorek o 12:41 Opublikowano Wtorek o 12:41 18 godzin temu, Element Wojny napisał(a): A gdzie Stellar Blade ? Fajne dupy za fajne dla GOTY ? Ok, czy ja tam widzę... Veilguarda? Tylko fajne Dupki sie licza haha
Stjepan 234 Opublikowano Wtorek o 12:51 Opublikowano Wtorek o 12:51 Innovation in Accessibility Dragon Age: The Veilguard Star Wars Outlaws 1
musichunter1x 99 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Rozbicie głosów to ponoć 90% ważności dla składu odklejeńców recenzenckich w tym IGN oraz 10% dla graczy Geoff Keighley chciał opatentować "Game Awards" w USA, aby nikt nigdy nie mógł hostować wydarzeń z tymi słowami. Niech sobie patentuje, może ktoś ich strolluje i zrobi The Gamers Awards . Mam mu jedno do przekazania: Z komentarzy pod filmem o tym - "Veilguard should have been nominated for Most Insufferable Lecture." Edytowane 3 godziny temu przez musichunter1x
Rekomendowane odpowiedzi