Problem z nowym RTX 4070 Ti Super - artefakty?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez asmanty · Opublikowano
Cześć wszytkim. Czy ktoś pomoże pozbyć sie mojego dylematu? Jestem graczem competetive cs2, wlasnie skladam kompa pod 9800x3d, jedynym moim mankamentem jest dobór płyty gdyż troche ogranicza mnie budżet dodatkowo jedynym kryterium, które mnie blokuje jest karta sieciowa. Dużo sie oczytałem, że realteki są złe, że lepszy intel, że intel mniej procka zużywa i ma mniejsze opóźnienia w grze online. Czy poważnie jest to taka różnica midzy tymi chipami? Czy to wpłynie na moje doświadczenia z gry, opóźnienie itd? Wiekszość płyt ma karte sieciową realtek, ale jeżeli naprawde różnica ma być chodź w najmniejszym stopniu odczuwalna to wolałbym wybrać płyte z Intel I225-V chipem.. Proszę o pomoc. Pozdrawiam -
Przez galakty · Opublikowano
U mnie pobierało 50 GB, a teraz robi rozpakowywanie. -
Przez lamparcicho · Opublikowano
Ach, jutro o tej porze już się będą u niektórych shadery kompilować i procki gotować... -
Przez Caps · Opublikowano
A kurde, mi się ciągle jeszcze mylą cyferki w tych seriach. Ale to tym bardziej nie brałbym 9700X 8/16 za 1500 zł. Mozna tutaj zejść do 7700 OEM za mniej niż 1000 zł i myśleć o RX 7900 XTX o ile to nie do 1080p zestaw. Albo po prostu przytulić 500 cebulionów w kieszeni, bo ten 9700X przy 4070 Ti Super i tak nie zrobi za bardzo różnicy względem 7700 -
Przez ibizpl · Opublikowano
Wygląda na to że najlepiej zamawiać z odbiorem w sklepie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi