Problem z nowym RTX 4070 Ti Super - artefakty?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Widziałeś gdzieś może jakiś test CPU w S2? Szukam jakiegoś zestawienia aby wyłapać różnice. -
Przez azgan · Opublikowano
Kolejny teścik dla zainteresowanych tak przy okazji -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Skoro Sony miało jaja wywalić Cyberpunka ze sklepu "ze względu na stan techniczny", nie widzę powodu by tutaj nie miało być podobnie. Tak na szybko przeleciałem fora w temacie tej gry, jakieś 95% graczy mierzy się z całkiem dużymi problemami. Ta gra nie powinna wyjść w takim stanie technicznym, ona realnie potrzebuje jeszcze z 5-6 miesięcy na dopracowanie. -
Przez Frog67 · Opublikowano
Ja gram na Steam, skończyłem małą Zone, moge iść dalej do tej pory jeden bug ten na samym początku gry z zablokowanym bieganiem, zero byków z AI, respawnami przy oczach, zero crashy, z wydajności zadowolony nigdzie nie spada, nie zapycha się najdłuższa sesja 4h. Jednak kolega który gra przez sharing z mojego konta, miał już 4 crashe bez zadnego raportu o blędzie, nic. Poza tym na nic nie narzeka chodzi u niego pięknie grafia zachwyca. Sam widze jak gram miejscami S.T.A.L.K.E.R.2 potrafi w takie foto wejść że zatyka z wrażenia. -
Przez azgan · Opublikowano
Ej ten stuttering to widać nawet na tym krótkim promocyjnym materiale od NVIDIA więc nie mówcie że jest O.K bo nie jest
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi