5800X3D - kupować 4080S czy czekać?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Chyba aż tak to nie wyniki gpu te same, na cpu 5000 więcej i wynik całego testu 2500 większy https://www.3dmark.com/compare/spy/41320567/spy/35516323 -
Przez ryba · Opublikowano
Qjak musi troche pocwiczyc, robilem szybko na wyjebce bez tweakowania i zegar w zegar wyszlo mi lepiej 😅 Zmotywowales mnie, zeby p5k pomodowac i zrobic wreszcie selekcje E8600, wala sie tego troche. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Podkreślmy, obecnie. Jeżeli spełnią się czarne scenariusze, XBOX wycofa się z rynku konsol, przejdziemy na cyfrę i ta cyfra będzie po 100-120USD czy 150E, to ludzie nie są głupi - pójdą tam gdzie taniej. Szczególnie, że obecnie SONY wyrzuca swoje pozycje na PC, więc dla wielu osób posiadanie konsoli to zwyczajnie zbędny dodatek do PCta. Oczywiście, znajdzie się grupka większa lub mniejsza tzw. zapaleńców, którzy kupią cokolwiek za jakiekolwiek pieniądze, ale z takiej niszy SONY nie wyżyje. Nie wiem jak tam sobie radzi gałąź TV czy aparatów, ale SEN raczej przynosi zyski niż straty, a bez tej gałęzi to nie wiem ile pociągną na powierzchni. To oczywiście tylko gdybanie, ale już raz SONY dostało po łapkach przy premierze PS3 i szybko musieli się odgruzować, bo przegraliby z kretesem. Nisza ma to do siebie, że szybko się ją zapełnia. I taki Valve, spróbowawszy rynek z SD, widząc że nie ma na nim już XBOXa, może wyrzucić z siebie konsolo-PCta z zainstalowym SteamOS za 4-5k, który będzie odpalał całą biblio ze Steama. To wcale nie jest taka odległa perspektywa, a jeżeli taki sprzęt by się sprawdził to SONY jest ugotowane ja to bym nawet chętnie takie pudełko kupił. I tak, wiem że próby już były, ale Valve jest troszkę mądrzejsze niż te 10 lat temu, co widać po SD. -
Przez z1k · Opublikowano
tyle ze to sprawdzanie cen debili czy kupią to bejt jak bejt
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi