Jaka karta do 2500-3000zł przy zasilaczu 550W
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Umpero · Opublikowano
Generalnie w grę nie grałem i nie zagram. Taka trochę lafikowata ta gra mi się wydaje Natomiast pierwszy sezon rewelka. Zacząłem oglądać od niechcenia, a się bardzo pozytywnie zaskoczyłem. Dla drugiego sezonu wykupuję na grudzień netflixa. -
Przez Art385 · Opublikowano
Drugiego widziałem 3 odcinki i też jest w pytę also Vi is gey Jeśli ktoś się zastanawiał czy da się dobrze napisać typową netflixową woke agende, to da się. Ba w postaci Arcane wchodzi mi elegancko. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@209458 mowa o hezbollahu i Libanie a nie hamasie i Gazie. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@johny11 Skoro wiesz jak wygląda sytuacja to po co pisałeś głupoty? Oczywiście że będą walczyły wojska przynajmniej kilku państw, w tym WB, nie tylko nasze. Choć fakt że jeśli mowa o obronie Państw Bałtyckich to w pierwszych dniach, z wojsk lądowych na pierwszej linii będą właśnie polskie, z wsparciem powietrznym przynajmniej z WB i Francji. My jesteśmy przygotowani by walczyć całkiem dosłownie od pierwszych godzin ataku ruskich na tamte tereny. Mamy w tym celu znaczne siły zawodowe w północno wschodniej Polsce. Ćwiczymy też tzw szybką mobilizację (ok 6 godzin na stawienie się w jednostce) rezerwy; by mieć dodatkowych żołnierzy piechoty zmechanizowanej.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi