Cenzurowanie wypowiedzi na ITH. W którą stronę to idzie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PrzemeeK · Opublikowano
Wydaje mi się, że na każdej matowej powłoce jak spojrzysz z boku to tak się odbija 😀 ale nikt tak nie korzysta z monitora 😅 -
Przez lukadd · Opublikowano
Wiadomo lepiej chuchać na zimne. No, ale różnie bywa, ja się przejechałem na nowym zasilaczu z wysokiej półki. A ogólnie po zatym Corsairem HX1200i w całym życiu nie padł mi żaden zasilacz w prywatnym kompie. Jedynie jak miałem pierwszego kompa At 286 16mhz, nie pamiętam co tam siedziało jakieś 200W czegoś czy 250W to tam raz na jakiś czas wywalało w zasilaczu bezpiecznik i trzeba było ręcznie go wymienić. -
Przez Godlike · Opublikowano
Pierdziele, decyzja zapadła, a pozatym jakby się okazlo podczas testów do końca tygodnia, że jednak coś mu dolega to mam 3 dni w plecy a przed świętami chciałbym go już mieć z powrotem, zdiagnozowanego bądź naprawionego. A pozatym tak jak pisze @DarkeVodrugi na podmiance podłączony więc w tym czasie sobie będę dalej obserwował jak komp pracuje plus ewentualna decyzja z reklamacji i będzie wiadomo czy to zasilacz, czy może okablowanie (bo reklamuje całość), czy przyczyny szukać gdzie indziej. @Art385 czy TPM włączone nie mam pewności, wydaje mi się że tak ale ja siedzę na Win 10 nie 11. -
Przez Mar_s · Opublikowano
Link do tematu gdzie Gordon się produkuje, to w nim obudzi ducha walki i rywalizacji.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi