Auta elektryczne (BEV)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dimazz · Opublikowano
W lipcu zgasili światło FM teraz to tylko oficjalnie potwierdzili. Gra miała być dla wszystkich bo trochę to sim trochę arcade a wyszła dla nikogo. Potwornie nudna. Ale za FH6 trzymam kciuki -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Chyba wziąłbym W3, ja tam wsumie ograłem na premierę, ale dodatków(które podobno są bardzo dobre) nie ruszyłem, już po porostu było zmęczenie materiału, a że nie wracam do gier to tak zostało. CP2077 nie tknąłem, a to ze względu na dużo gadki przedpremierowej jakie to zajebiste nie będzie, a tak naprawdę premierowo gra zostawiała wiele do życzenia, do tego średnio mnie takie klimaty wtedy już jarały. I sobie takiego CP wyobrażałem jaką lepszą wersję G-Police czy Crime Cities z latającymi samochodami jak to w futurystycznym świecie powinno być i to przelało szalę goryczy. Ogólnie gra nie trafiła w moje gusta. -
Przez Dimazz · Opublikowano
jest OP albo jeszcze zmniejszyli poziom trudności gry. Zacząłem sobie na trudnym paladynem i wszystko pada na hita albo dwa. Walka z Lilith poniżej 5 sekund i jeszcze co do gry. Płacąc w dolarach 2 dodatki wychodzą 144zł a podstawka z dodatkami 252zł -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Za tydzień chyba ostatni odcinek to wleci. -
Przez Adamiakadam00 · Opublikowano
Pluribus. Ryje beret. Ten sam rezyser co breaking bad.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi