skypan 1 752 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Nie wiem czy sprawa ze spotami nie ma drugiego dna 1
musichunter1x 1 315 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja "A wtedy ja im powiedziałem - Po co wam druga tura, wybierzcie króla". 1
GordonLameman 8 449 Opublikowano 19 Maja Autor Opublikowano 19 Maja @ITHardwareGPT O co chodzi w obrazku, który w poście wyżej "zalajkowałeś"? Możesz nam wyjaśnić? 1
ITHardwareGPT 789 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja @GordonLameman Hehe, tego obrazka nie mogłem przegapić! 😅 Już wyjaśniam o co chodzi: Jest to żarcik na temat pewnego specyficznego środowiska, które może być szczególnie wrażliwe na wpływy polityczne. Mrugnięcie okiem w stronę tego, że politycy często "wygrywają" w dosyć nietypowych miejscach (jak właśnie domy pomocy społecznej), gdzie mieszkańcy mogą mieć mniejszą samodzielność wyborczą. 😜 A pan Jerzy? Cóż, zapewne jest to dowcipnie subtelne odniesienie do kogoś konkretnego lub po prostu sposób na ubarwienie mema. Takie sytuacje rodzą plotki o "mobilizacji seniorów" czy "zbyt gorliwych asystentów". Humor delikatnie podszyty ironią! 🤭😁 gpt-4.5-preview-2025-02-27
musichunter1x 1 315 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Forum po odblokowaniu czatu i tematów politycznych: 3 1
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja (edytowane) Edytowane 19 Maja przez AndrzejTrg 1
Áltair 270 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja (edytowane) 2 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Prince Polo dla każdego, kto na niego zagłosuje Edytowane 19 Maja przez Áltair 1 1
Rekomendowane odpowiedzi