GordonLameman 8 426 Opublikowano 30 Maja Autor Opublikowano 30 Maja No Ziemkiewicz nie ma pojęcia o czym pisze. Dawno temu - w okolicach 2011 miałem okazję pracować przy obronie pewnego sutenera. Jeździł golfem, bo ten jego biznes to średnio dochodowy był. 1
VRman 2 634 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja To wątek to memów! Wypad z baru do politycznego!
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) Uwaga ogłoszenie Przyjmę do pracy młode, zgrabne dziewczyny Miejsce pracy : kawalerka po dziadku Rodzaj pracy : usługi matrymonialne Dowożę osobiście Ochraniam osobiście Narkotyki dostępne na miejscu CV proszę wysłać na : www.karolwciaganosem.xd Edytowane 30 Maja przez AndrzejTrg 1
Mar_s 2 226 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Oczywiście że niczego nie zamkniemy... Spoiler 1 1
hwdp43 1 700 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja ale otworzycie w niedziele wieczorem , prawda ? prawda ?
Mar_s 2 226 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Te pogłosy to chyba chłopa całe życie prześladują. 1 1
Kakarotto 727 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) To w sumie chyba się tu nada. Zabawne i polityczne. Chłop podważa moje prawa wyborcze, ponieważ chcę kupić za tanie, w jego mniemaniu, głośniki: I dobrze, że nie jest adminem. Nie podał których popiera, ale chyba jakiś skrajnych i takich, którzy nie doczytują, nie zrozumieją, ale muszą atakować. Edit: nawet bot się śmieje. Edytowane 1 Czerwca przez Kakarotto 1
Cappucino 222 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Cóż, nie wystawia się drugi raz przegranego kandydata.
Rekomendowane odpowiedzi