Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ty “fakt” to widzisz tylko w kiosku. Ale na pewno się nimi nie posługujesz. Ja póki co do die nie I góruje bo w warto przypominać innym, że jesteś ruskim trollem a od niedawna że chcesz sprowadzać hindusów do Polski razem z twoim russkim towarzyszem Braunienką, na którego się tak często powołujesz. Dlatego każdy twój post to stek bezmyślnych bzdur. -
Przez PIT · Opublikowano
Skuszony ceną zakupiłem sobie smartfon Samsunga na Allegro - od początku obawiałem się zakupu telefonu na tej platformie, ale sklep i opis wyglądały w porządku, także zaryzykowałem. Telefon był oznaczony jako nowy i zamblombowany w oryginalnym opakowaniu producenta. Taki też właśnie dotarł. Co do oryginalności i funkcjonowania nie wzbudził u mnie żadnych podejrzeń. No ale pierwsze lekkie zaskoczenie pojawiło się gdy kilka tekstów podczas setupu i później na powiadomieniach systemowych było po hiszpańsku, mimo ustawienia go na polski. Już wtedy się zorientowałem, że pewnie pochodzi on z dystrybucji na ten właśnie kraj, no i sprawdzając to chwilę później w systemie moje podejrzenie okazało się trafne. Do tego automatycznie wgrał mi się hiszpański systemowy pakiet językowy do tłumaczeń i AI, itp. Tego się już chyba pozbyłem ręcznie go usuwając i zastępując polskim, jednakże jakieś obawy pozostały. I teraz pytanie do ludzi, którzy może orientują się w temacie lub mają jakieś doświadczenia - czy taka sytuacja może stanowić jakiś problem? Gdzieś wyczytałem że telefon z innego regionu może nie mieć dostępu do niektórych funkcji, otrzymywać aktualizacje w innym momencie, albo nawet tracić prawo do skorzystania z gwarancji Samsunga... -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Takie rzeczy to się samemu załatwia -
Przez Zdzisiu · Opublikowano
Czekam na Virion. Legenda miecza t.3. Dom w audiobooku i się doczekać nie mogę, powinno być miesiąc temu. Czekając trafiłem na Cykl Demoniczny ("Malowany człowiek") od Peter V. Brett i bardzo fajna książka -
Przez lokiju · Opublikowano
Jeszcze by się przydał taki Konfitura do osób, które nie zbierają kup po swoim psie. Po zimie wszystkie trawniki i chodniki zasrane tak, że się nie da przejść. Wymówki mają podobne jak u samochodziarzy czyli śmietnik za daleko, nie będę zbierał bo jestem wolnym człowiekiem, można ominąć lub to co jest na dworze to już nie mój problem, inni śmiecą to ja też mogę itp. Jak im zwrócisz uwagę to stają się agresywni.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi