musichunter1x 1 311 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Trochę czarnego humoru..., w oczekiwaniu na wojnę domową w USA
musichunter1x 1 311 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września (edytowane) Ktoś już jej wielokrotnie użył Jakbyś nie zauważył to właśnie ten jak i wielu chce prowadzić dialog, a mem jest na zasadzie - "Zabili mi ostatnią rzecz która mnie przed tym powstrzymuje - przekroczenie granicy". A demokraci sobie porobili statystyki przemocy politycznych radykałów, aby szmatławce miały co cytować. Wcale nikt ich nie przyłapał na kłamstwie, wiec teraz to musi być prawda. Nie ma jak to BLM - Burn Loot Murder lub moja wersja Break Lie Murder. Po czynach ich poznacie. Spoiler bo to już nie mem, a raczej archiwum wyjaśnionej propagandy: Spoiler Edytowane 15 Września przez musichunter1x 1
crush 3 575 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września 4 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Komuś się marzy przemoc Mówisz o lewicy tańczącej na grobie Kirka? 🤔 A przemoc będzie. Już latają pełne dane lewaków i prawaków internetowych. Ludzie zdjęcia pod ich drzwiami robią. Lewaki powiedzieli "all-in", prawaki mówią "sprawdzam". 😁 1
musichunter1x 1 311 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Na szczęście wojsko polskie szybko skombinuje swoje drony, już nie trzeba drzwi od stodoły, aby latać! Na razie postrzelamy w nie rakietami za miliony zł sztuka. 3
GordonLameman 8 437 Opublikowano 16 Września Autor Opublikowano 16 Września 23 godziny temu, musichunter1x napisał(a): Ktoś już jej wielokrotnie użył Jakbyś nie zauważył to właśnie ten jak i wielu chce prowadzić dialog, a mem jest na zasadzie - "Zabili mi ostatnią rzecz która mnie przed tym powstrzymuje - przekroczenie granicy". A demokraci sobie porobili statystyki przemocy politycznych radykałów, aby szmatławce miały co cytować. Wcale nikt ich nie przyłapał na kłamstwie, wiec teraz to musi być prawda. Nie ma jak to BLM - Burn Loot Murder lub moja wersja Break Lie Murder. Po czynach ich poznacie. Spoiler bo to już nie mem, a raczej archiwum wyjaśnionej propagandy: Pokaż ukrytą zawartość Nom, prawica to takie niewinne dzieciątka. Żadnych aktów przemocy do tej pory. Żadnych!!!!! https://www.washingtonpost.com/investigations/interactive/2021/domestic-terrorism-data/ 1
crush 3 575 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września I po co ktoś ma tworzyć memy jak rzeczywistość sama w sobie jest memiczna?
blabla123 837 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września A w 2039 to już na pewno zaczniemy spełniać swoje obietnice wyborcze!
musichunter1x 1 311 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) Właśnie coś do błazenady, aż sprawdziłem czy to prawda i wklejam prosto z ich profilu Edytowane 18 Września przez musichunter1x 2
Rekomendowane odpowiedzi