musichunter1x Opublikowano 21 Października 2025 Opublikowano 21 Października 2025 Parsknąłem śmiechem, gdy to zobaczyłem
Áltair Opublikowano 22 Października 2025 Opublikowano 22 Października 2025 (edytowane) W dniu 21.10.2025 o 12:26, GordonLameman napisał(a): Gułag wciąż lepszy od tego przedszkola: Było więcej takich wpadek, gdy internetów się nie zna. https://reportaz.polskieradio.pl/artykul/298063,Pedofilska-reklama-przedszkola Tu jest jeden wielki mem. Edytowane 22 Października 2025 przez Áltair
Kris194 Opublikowano 23 Października 2025 Opublikowano 23 Października 2025 (edytowane) Jak to się mówi "muszę bo się uduszę" Kto ma konto na "X" to wie o co chodzi. Edytowane 23 Października 2025 przez Kris194
Badalamann Opublikowano 23 Października 2025 Opublikowano 23 Października 2025 To działa identycznie u mężczyzn. Od dawien dawna. Po prostu, wbrew bajaniom religijnym, potrzeby seksualne należą do podstawowych i najsilniejszych potrzeb człowieka.
Áltair Opublikowano 23 Października 2025 Opublikowano 23 Października 2025 5 godzin temu, Badalamann napisał(a): To działa identycznie u mężczyzn. Od dawien dawna. Po prostu, wbrew bajaniom religijnym, potrzeby seksualne należą do podstawowych i najsilniejszych potrzeb człowieka. Aseksualni się z Tobą nie zgodzą
musichunter1x Opublikowano 23 Października 2025 Opublikowano 23 Października 2025 Jak to na komisji się mówi, nie moja wina że dzwonią do przestępców
Grolshek Opublikowano 24 Października 2025 Opublikowano 24 Października 2025 Godzinę temu, sonar napisał(a): W jego przypadku nie trzeba robić mema. Wystarczy sama wypowiedź ;-) Między wierszami powiedział że woli Białoruś i Rosję j....y dziad.
raven555 Opublikowano 24 Października 2025 Opublikowano 24 Października 2025 Prezes już od dawna jest dla mnie tylko i wyłącznie stratą krwi i kości
VRman Opublikowano 24 Października 2025 Opublikowano 24 Października 2025 Głusujcie na pis bo on obroni Polskę przed zakusami Unii, która chce dawać więcej władzy Unii kosztem władz krajowych! A potem pisuaria jeździ do Unii, grzecznie podpisuje wszystko, co najwyżej trochę poszczeka, że tak nie będzie, że on się nie zgodzą. Po podpisaniu powiedzą, że to nie oni, a jak im się udowodni, to "głosowałem, ale się nie cieszyłem" Najśmieszniejsze jest to, że pis 2x wygrał wybory kłamiąc o tym, że zadba o ochronę kraju przed nachodźcami. Dwa razy pokazał środkowy palec tym którzy na nich z tego powodu głosowali, a poparcie spadło im może o pół procenta I to samo z wszelkimi "obronami Polski". Gadać co ludzie chcą usłyszeć, a robić dokładnie odwrotnie. Jakby co TVPis lub Republika wszystko ładnie wytłumaczy i powie wyborcom co i jak mają myśleć.
Kris194 Opublikowano 24 Października 2025 Opublikowano 24 Października 2025 Ktoś chyba pomylił adresy i dostawy zamiast do Batyra to poszły na Nowogrodzką
VRman Opublikowano 24 Października 2025 Opublikowano 24 Października 2025 Też tekst z tweeta wyżej przeczytaliście głosem komunistycznej propagandy z lat 60tych?
Camis Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 Telus dziś, czyżby chciał zapisać się do Brauna?
Rekomendowane odpowiedzi