Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Oh nie!

To musi być fake, bo by wyszło, że Menzen to taka sama opportunistyczna, sprzedajna chorągiewka jak cała reszta! Przecież on jest od wywracania stolików i szedł do polityki tylko dla dobra kraju!

Przecież nie zachowywałby się jak POPiS, który krytykuje u rządzie opozycji dokładnie to, co sam robił, będąc w rządzie (i odwrotnie)

Oh nieee...

;)

Edytowane przez VRman
Opublikowano
W dniu 10.03.2026 o 12:23, VRman napisał(a):

To musi być fake, bo by wyszło, że Menzen to taka sama opportunistyczna, sprzedajna chorągiewka jak cała reszta! Przecież on jest od wywracania stolików i szedł do polityki tylko dla dobra kraju!

Paniee to politmemy, nie polityczny, więc nie wdam się w dyskusję. ;) Trzeba zrozumieć co to mem i obecną sytuację z PIS oraz że świat nie jest czarno biały. 

Tymczasem Idiokracja rozkręca się, nie potrzeba memów jprd :E

Opublikowano

oo :D

Babka chyba ma dość pracy w tym miejscu. :D

17 godzin temu, musichunter1x napisał(a):

Paniee to politmemy, nie polityczny, więc nie wdam się w dyskusję.

Nie dyskutujmy tutaj, ale myślę, że skomentować mema można. Nie reagujmy tylko na wpisy tak jak ja to właśnie zrobiłem.

Zabrali nam reakcje, nawet nie ma jak wyrazić swojej wdzięczności za fajnego albo dezaprobaty dla gównianego mema. :(

No to w takim razie chyba powinno być wolno skomentować. A jak ktoś chce wejść w dysksusję to można zacytować, najechać na blok cytatu i na znaczek na lewym górnym rogu, walnąć Ctrl+C i wrzucić w polityczny, gdzie można rozwinąć dyskusję na dany temat choćby na 10 stron. :)