Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Dla ciebie moze tak, ale fakty sa takie, ze to motor napedowy tej gry -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nic, ale to nic dziwnego skoro ma takie głupie poglądy. To nie kwestia innego zdania, a tego że to zdanie jest głupiutkie. Za dużo debilnego internetu. Nie ma nic złego w wychowywaniu cudzego dziecka. To trudniejsze, ale możliwe i ja mam duży szacunek dla takich mężczyzn. A dla takich którzy pisz jaką ty mam pewną inwektywa nawiązującą do wulgarnego określania żeńskich narządów rozrodczych. Bo tak się zachowują. Nie mają pojęcia o temacie (poza wysrywami z netu) a próbują się wymądrzać. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Panowie, GTA to fenomen kulturowy, łamiący ustalone bariery, kreujący nowe trendy, samym pojawieniem się wywołujący dodatkowy dreszczyk emocji - fabuła czy gameplay schodzi tutaj totalnie na drugi plan. Kupiłem V na fali tego fenomenu, pograłem parę godzin i usnąłem ze znudzenia, tyle mi z tego przyszło - ale rozumiem ludzi, którzy widzą w tym coś więcej; dostrzegam też, ile pracy włożono w wykreowanie poszczególnych elementów gry i ogromne przywiązanie twórców do detali. Na Fable czekam bo wiadomo, w tej grze będzie co robić -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Jeśli ktoś da się sprowokować komuś, kto po prostu mówi po ukraińsku i się uśmiecha to będzie świadczyć o tej osobie jak najgorzej. Rozumiem idee stojącą za tym co ona robi i nie popieram, ale nie można powiedzieć, że jakoś specjalnie prowokuje. Ona się odzywa. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Bzdury opowiadasz i tyle, wersja dx nie ma znaczenia, pod dx 12 tez sie kompiluja taki jest ten silnik, tak samo jest w 2042 pod dx12. A gre znam na wylot i jak to dziala wiec nic nie musze sprawdzac Odkad wyszedl bf5 gralem na dx12, a Ty bedziesz pisal, ze nie kompiluje pod dx12 i mam sobie sprawdzic lol Widac jakie masz pojecie nt tego silnika.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi