Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Choryski · Opublikowano
Tak, tylko ktoś z Was wstawiał propozycję, a niżej ktoś ją dyskredytował Wiem, że w tej cenie pewnie trzeba liczyć na kompromisy... Po prostu lekko już zgłupiałem. Przeszedłem na front 5070ti ok - Mamy ZOTAC chyba najcieńsza z kart 5070ti? Reddit mówi, że temperatury średnio 71st w Helldivers czy Cyberpunk więc też chyba ok Do PNY, z tego co wyczytałem polecają model PLUS. Chociaż większość opinii jest pozytywnych. Reddit Czy do tych kart też muszę dokupić jakiś specjalny kabel do zasilacza? -
Przez ghostdog · Opublikowano
Zostałem przy starym sprzęcie. Na razie nie mam ciśnienia na zmianę. Właściwie to tylko zapoznałem się z zestawem u znajomego Bowers & Wilkins 706 z amplitunerem stereo Yamahy (nie pamiętam modelu ale chyba to był RN800A). -
Przez almon · Opublikowano
dzień dobry mam taki zestaw do sprzedania tylko w tych dziwnych czasach nie wiem ile jest wart Obudowa: Lian Li LANCOOL 205 Mesh C Czarna Karta graficzna: Gigabyte GeForce RTX 4090 Gaming OC 24 GB Pamięć RAM: 32 GB DDR5 (2×16 GB) 6000 MHz G.Skill Trident Z5 RGB Dyski SSD: 2× 2 TB WD_Black SN850X NVMe (odczyt 7300 MB/s, zapis 6600 MB/s) Procesor: AMD Ryzen 7 7800X3D 4,2 GHz Chłodzenie CPU: be quiet! Dark Rock Pro 5 Zasilacz: NZXT C1200 Gold 1200 W Płyta główna: Gigabyte X670 Gaming X AX V2 -
Przez Doamdor · Opublikowano
No to grubo, kto wykręci wynik 4 sztuk? Bo u mnie dalej 0.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi