Ryzen 7 5700X3D nagrzewa się pod pełnym obciążeniem
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
KK tego nie potępił, tylko zaczał sobie uzurpować to oceniania aktu prawnego z Konstytucją. Nie bronię im prawa do tego, żeby powiedzieli "to nie wpisuje się w nasze nauki", ale w kwestii prawa to powinni zamknąć mordy. -
Przez Mar_s · Opublikowano
Jest ktoś starszy! No to teraz można się przyznać że właśnie mi stuknęło pół wieku. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Dla mnie np. różnice w TLOU1 i 2 są widoczne gołym okiem, podobnie z S-M2, czy AW2. W tym ostatnim w trybie 30 fps mamy normalny RT, a w 60 fps artefaktów jest zdecydowanie mniej i w scenach gdzie grafika nie jest przeciążona obraz jest ostrzejszy niż mydełko na bazowym PS5. W FFVII różnica między perf ps5 i pro to jakby dwie różne gry, gdzie nadmierne zmiękczenie obrazu przez niską rozdzielczość bazową zniknęło zupełnie. W FC25 przerywniki, cieszynki, in-game custscenes są w 60 fpsach i 4k - wygląda to wyraźnie lepiej niż na bazowej konsoli. W F124 w trybie pro mamy RT, ostrzejszy obraz. W HL, który nawet wczoraj odpalałem, tryb Fildelity+rt na ekranie z vrr daje odbicia RT, wysoką rodziałkę i 40 fps. Działa to i wygląda wyraźnie lepiej niż bazowe PS5 w jakimkolwiek trybie. Oczywiście, dla niektórych to nic, bo oczekiwaliby grafiki i wydajności 4090 , ale dla mnie to jest już bardzo dużo bo od dobrego roku praktycznie FATa nie uruchamiałem, bo granie w pseudo 60 fpsach w masełko nie sprawiało mi żadnej przyjemności. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Nie zmieni w takim sensie, ze nagle z kapci wyrwie. To jest przyjemny upgrade, ktory pozwala Tobie cieszyc sie gra z mniejszym kompromisem. Nie ma mydla i jest wiecej fps. Z czasem troche poprawia slabosci PSSR i na tym koniec. Uwierz mi, ze na zwyklym PS5 kompromis jest zbyt duzy w wielu grach. Generalnie radze sie przyzwyczaic, bo rozwoj elektroniki zwalnia, jest coraz wiecej trudnosci technologicznych i premiery nowego sprzetu beda rozciaganie w czasie, a progres bedzie mniej widoczny wraz z wprowadzaniem kolejnego produktu na rynek. Na razie nie zapowiada sie na jakis przelom. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Wskażesz konkretny fragment który na to wskazuje?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi