Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Miszek Poczytałem i rzeczywiście ta płyta nie ma w ogóle tego kombo strike ale czytałem również że procesory 5800x3d są niestabilne na najnowszym beta bios na tej płycie głównej tak że jak zobaczysz niestabilność systemu to albo wina wersji beta biosu i lepiej wrócić do tego biosu najnowszego bez dopisku beta albo złe PBO

Opublikowano

Procesor zamontowany. Pojawiła sie w biosie opcja Kombo strike  :)  , ustawiony profil 3, wszystko działa.

Na dokładniejsze testy przyjdzie czas, póki co syn spragniony gier więc musiałem opuścić stanowisko.

• Upvote 1
Opublikowano
29 minut temu, Send1N napisał(a):

Czyli w normie  tylko dawid8896 coś namieszał :E;) 

XD a jak miałem zgadnąć czy Miszek sprawdzał na włożonym procesorze ten bios czy bez bo teraz nie rozumiem dobre pytanie ale widzę że wolisz wymyślać historyjki :hahaha:

sam napisał po aktualizacji biosu nie ma opcji Kombo Strike brałem pod logikę że pewnie sprawdzał na włożonym procesorze

Opublikowano (edytowane)

Pisałeś że poczytałeś i rzeczywiście ta płyta nie ma kombo strike (ja zrozumiałem że ogólnie a nie przed wsadzeniem cpu X3D w socket) ;) więc sam się na to nabrałem że takie gaming plus czy tomahawk od msi bez max na b450 mają (bo miałem te płyty w rękach) a do a pro nie dali :E 

Edytowane przez Send1N