-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Niestety powoli skłaniam się do tego coraz mocniej mimo ogólnej sympatii do AMD. Ostatnio pogrywam mocno w Stalkera 2, który jednak jest tytułem dosyć wymagającym. Rozmydlacz + generator klatek na monitorze z dużym odświeżaniem to mus. Porównanie DLSS 3.7, a FSR 3.1 to jednak przepaść: https://www.techpowerup.com/review/stalker-2-dlss-vs-fsr-vs-xess-comparison/ Wiem, że Nvidia sponsored title, jednak FSR odstaje drastycznie od DLSS, a XeSS zauważalnie. Myślałem o przeskoku z 4070S na jakąś kartę RX 8xxx ale jednak będę celował w RTX 5xxx mimo wszystko. W CP2077 w momentach gdzie miałem GPU AMD też się naczekałem, najpierw dziadowski FSR 1.0, potem 2.0 nieoficjalnie z jakiegoś patcha, 2.1 odstający wizualnie od DLSS i XeSS itd. Trzymałem kciuki za FSR 3.0, to zanim zaimplementowany został do gry minęły wieki i wiadomo szału nie ma. W CS2 bany za AntiLAG+, na AntiLAG (bez +) zauważalnie gorsza responsywność, wydajność kart AMD dużo gorsza od kart Nvidii (anomalie typu RTX 4060 > RX 7700XT). Z jednej strony wkurza mnie polityka zielonych, z drugiej wkurza mnie jak bardzo konkurencja odstaje na różnych płaszczyznach. I tak źle i tak niedobrze. Na dzień dzisiejszy najlepszym combo wydaje się CPU AMD + GPU NVIDIA -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Wczoraj pojeździłem trochę świeżym zakupem kuzynki - superb 3fl z 2020 z 2.0tdi 150 z DSG. No całkiem przyjemne auto, w sumie jeździłbym...tyle że oczywiście zawirusował -
Przez miro · Opublikowano
to też jest mocno pox#$e, gdzie 7600x3D kosztuje w mindfactory 1230zł, czy on jest wolniejszy o 800zł ?? nie jak były używki po 1500 to jeszcze jeszcze, ale nie 2K no ale tutaj też niektórzy dawali za 98x3d pod 3K czy za płyty po 2K tylko po to żeby mieć już, tu i teraz. każdy robi jak uważa. jego kasa, dostał od mamy, zarobił a dzieci nie płaczą... sprzedawcy to wykorzystują jeśli się da, od setek lat. i tak jak ktoś wyżej napisał, sami sobie to nakręcamy, tak jak z grafikami. -
Przez Mar_s · Opublikowano
Aha, no ma to sens, wtedy ścigałbyś się sam ze sobą, tak jak lubisz. -
Przez kamilos69 · Opublikowano
Nie ma idealnej wtyczki do YT bo samo YT jest pod tym względem upośledzone i nic z tym nie zrobisz. Z czasem się po prostu przyzwyczaisz do czarnych pasków.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi