Lameismyname 72 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu @sideband A ile czasu PTM jest w "cywilnym" obrocie? Żeby z czasem nie wyszło, że to co trafia do konsumentów końcowych ma inny skład i się zużywa...
JeRRyF3D 387 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Albo nawet starzeje się w magazynie.
sideband 104 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Lameismyname napisał(a): @sideband A ile czasu PTM jest w "cywilnym" obrocie? Żeby z czasem nie wyszło, że to co trafia do konsumentów końcowych ma inny skład i się zużywa... A tego to nie wiem tylko na większych arkuszach są daty przydatności. Po skrojeniu to na pudle brak daty, ale wydaje mi się, że oni to robią na bieżąco. Do tej pory trafił mi się jeden wadliwy wad.
suchy89 1 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Ja w laptopie użyłem PTMa starszego niż rok i nie zauważyłem żadnych problemów związanych z jego zestarzeniem się. Nałożył się normalnie a temperatury są lepsze niż na paście. 1
Rekomendowane odpowiedzi