-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DITMD · Opublikowano
Outlaws również oferuje ogromną mapę z ciekawymi miejscówkami, mnóstwem detali, znajdziek i eksploracji. Gra jest klimatyczna, i posiada mechaniki które wyróżniają ją na tle innych produkcji Ubi. Nawet wersja premierowa była w znacznie lepszym stanie niż Stalker 2. Stalker 2 jest daleki od tego czym miał być. Elementy które miały wyróżniać tę grę na tle innych shooterów, albo nie działają, albo zostaną dodane w przyszłych patchach kiedyś tam. W obecnym stanie to przeciętny, choć klimatyczny survival shooter. Ukończyłem Outlaws, i dobrze się przy tym bawiłem. Jak na razie moją przygodę ze Stalkerem 2, zakończyłem po przejściu pierwszej lokacji i przekroczeniu mostu, nie przez błędy, słabą wydajność, a raczej przez brak zainteresowania i motywacji do kontynuowania rozgrywki. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
🤣🤣🤣 Jesteście dorosłymi ludźmi. Od lat historia jest taka sama. Jeśli chcesz kupić procesor/kartę (cokolwiek innego co może zniknąć) na 100%, robisz to w momencie startu sprzedaży. W czym Wy macie problem? Mam wrażenie, że największy problem jak zawsze mają wieczni czekacze. To na lepszą cenę, to na nową wersję i tak rok w rok. Nie kupią w dniu premiery, a dzień później się odpalają i narzekają jaka to nvidia straszna i całe to bla bla bla. Ile tu płaczu było przy 9800X3D. A ja w momencie premiery miałem w 2 różnych sklepach w koszyku 2 sztuki i wszytskie mogłem kupić (żałuję że nie kupiłem). Więc każdy kto chciał kupić, a nie gadał, że chciał kupić, to kupił. Ba, myślący człowiek jak da sobie jaja obciąć, że karta zniknie i ceny będą kosmiczne, tym bardziej zamawia w 1 minucie startu, a później sprzedaje z zyskiem 🤣🤣🤣 Ale nie tu na forum. Tu jest tylko płacz i lament jak małe dzieci którym w piaskownicy zabrali łopatkę -
Przez Sebastiansbk · Opublikowano
Procesor wyjęty z pudełka powinien działać w normalnych temperaturach i w grach i w programach a nie ładować ponad 100c to samo tyczy się płyty, a nie użytkownik ma się babrać z ustawianie UV czy PL -
Przez Petru23 · Opublikowano
Wczoraj odebrałem twardy dowód 14 dni po terminie, bez umawiania wizyty. Udało się z partyzanta kilka min przed zamknięciem urzędu. I mogłem przesłać do TU zdjęcie, bo miękki nie ważny podczas zdarzenia. -
Przez Kartofel · Opublikowano
Raczej błąd użytkowników którzy nieświadomie pozwalają na ciągłą moc pobieraną przez CPU na poziomie 250W (która jest limitowana przez ograniczenie 100*C) zamiast ustawienia max ciągłej dopuszczalnej mocy 125W zgodnie z kartą katalogową intela.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi