-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dirian · Opublikowano
Czytales co pisalem o cenach RAM? RAM 1600 zł, system 500 zł, zostaje tyle co nic na reszte. -
Przez tgolik · Opublikowano
@bleidd Jasne, jeśli piaskownica nie wciągnie, to CP2077 jest dużo krótszy od W3. Ja większość czasu w CP2077 spędziłem na wyszukiwaniu okazji do bójek. Plus 3 przejścia ścieżkami życiowymi. Do tego różne buildy - modliszka, katana, hakowanie, bron palna. Razem 700 godzin w 4 lata. -
Przez trepek · Opublikowano
@galakty Tak z glowy to nie wiem ile koni ma silnik elektryczny w mojej Santafetce ale jest zadziwiająco mocny i bez problemu rozpedza suva z napedem na 4 kapcie na samej elektryce. Czasami przy 130 km/h potrafi przejsc na sam prad i jechac. Inna ciekawa rzecz ze w Toyotach silnik spalinowy gasnie od razu a w Hyundaiach/Kia czesto zanim zgasnie to na 2s ecu odcina dawke prawie do zera (ale nie do zera bo pasek pokazujacy chwilowe spalanie cos tam pokazuje) i dopiero gasi. Pewnie chodzi o zmniejszenie ilosci gazow spalinowych i wyhamowanie turbiny. Sa takie rozne male smaczki w dzialaniu i nie jest to 1:1 co w Toyotach. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nawet trolowanie potrafi byc zabawne ale wszystko z umiarem i ze smakiem, a tu juz dawno tego brak "idiota inside"
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi