copyname 22 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Chatgpt napisał: "Black Friday to coroczne święto wyprzedaży, które przypada na dzień po amerykańskim Święcie Dziękczynienia, zwykle pod koniec listopada. Jest to dzień, w którym sklepy oferują znaczne rabaty i promocje, co przyciąga tłumy klientów zarówno do sklepów stacjonarnych, jak i internetowych. W wielu krajach Black Friday stał się jednym z najważniejszych dni zakupowych, symbolizującym początek sezonu świątecznych zakupów." W 2024 black friday przypada na 29.11. Pochwalcie się, czy w tym dniu udało Wam się faktycznie coś upolować, czy jak zwykle mamy pseudo promocje. Na realne zniżki ponad 50% pewnie nie mamy co liczyć, chociaż kiedyś udało mi się wyrwać w lidlu online cenę rowerka biegowego z 120 na 30 zł.
Radio Tirana 48 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu W xkomie stabilnie. Obniżyli swoje ceny do poziomu standardowych cen u konkurencji. Szacun! 4
areczek1987 19 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Niby człowiek wiedział a i tak się łudził O 1 ruszają sklepy zagraniczne...
RyszardGTS 499 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu https://www.x-kom.pl/p/1213347-obudowa-do-komputera-modecom-siroco-argb-flow-midi.html Całkiem dobra cena... "kup wentylatory a obudowę dostaniesz gratis" (tam siedzą cztery 140mm-argb). Recenzja budy na youtubach, budka całkiem całkiem. 1
Doamdor 173 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Chyba jedyna promocja, która jest promocją. https://allegro.pl/oferta/telewizor-65-cali-lg-oled65c41la-oled-4k-uhd-czarny-16597289188
areczek1987 19 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Oni nawet tego lga1700 nie wyprzedają. Taki sukces a już widzę te ultra w przecenie GPU jak za miesiąc półtora nowa seria rtx to też promki niczego nie urywają. Widzę krzesło w X-kom i myślę.
Doamdor 173 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Na 11 płyt LGA1851, jeden śmiałek kupił Gigabyte Z890 EAGLE WIFI7 i zaoszczędził 100zł. 2
Filip454 125 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) Kiedyś to było. Xbox One S za 500 zł z Amazon Teraz to jest zawsze zwykła cena. Oszczędności rzędu 50 zł (przy dobrych wiatrach). Może to dobrze, bo ludziom się w głowach nie poprzewraca i rozsądnie będą kupowali Edytowane 15 godzin temu przez Filip454
Pentium D 117 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 2 godziny temu, Doamdor napisał(a): Chyba jedyna promocja, która jest promocją. https://allegro.pl/oferta/telewizor-65-cali-lg-oled65c41la-oled-4k-uhd-czarny-16597289188 Sklep allegro daje radę. Parę dni temu rtx 4060 za 1069 zł był. Sam kupiłem, ale złej metody płatności użyłem, anulacja po 30 sekundach i już ponownie kupić nie mogłem bo jedna sztuka na klienta. No głupota bo przecież anulowałem czyli tak jakbym nie kupił, sztuka karty powinna wrócić do puli.
Radio Tirana 48 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 3 godziny temu, Pentium D napisał(a): złej metody płatności użyłem, anulacja po 30 sekundach i już ponownie kupić nie mogłem bo jedna sztuka na klienta Trzeba było nie anulować, tylko zaczekać aż zmieni się status na "płatność nieudana"
Pentium D 117 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu @Radio Tirana Płaciłem allegro pay więc w moment jest to potwierdzane a chciałem kartą i monetami allegro jeszcze urwać 100 zeta. W sumie źle nie wyszło bo teraz mam rx 7800 xt prawie w tej samej kwocie.
wrobel_krk 295 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu No Corsair rm750x za 460zl z ATX 3.1 na Amazon jeszcze jest i więcej nic ciekawego
Radio Tirana 48 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Tym razem sklepy zadbały o to, by Polacy nie wydali za dużo pieniędzy pod koniec miesiąca 2
CajraX 57 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Jednak znalazłem super okazję na jakąś renomowaną firmę 2
blabla123 83 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Już dawno przestałem się łudzić, że coś ustrzelę na czarnego frajera i widzę, że i w tym roku stabilnie. 1
RyszardGTS 499 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu https://www.x-kom.pl/p/702238-procesory-intel-core-i5-intel-core-i5-12400f.html 12400F za 419zł Nawet najtańsza H610, pamięci 3200MHz i elegancko budżetowiec śmiga.
Jacek Winkler 111 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu https://ithardware.pl/black-friday Łapcie naszego LP, oferty na żywo wybieramy tylko my, żadnej sponsorówki 1
Cappucino 21 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Black Frajer, co roku to samo. 2 godziny temu, Radio Tirana napisał(a): Tym razem sklepy zadbały o to, by Polacy nie wydali za dużo pieniędzy pod koniec miesiąca Za to zadbały, by wydać miliony na reklamy. Szkoda, że zapomnieli o klientach.
lukadd 323 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Lipa totalna. Głównie niemieckie sklepy obserwuję, ale to już nie to co chociaż było dwa lata temu, nie mówiąc kilka wcześniej. Teraz to wiele sklepów ma już cały black week, a niektóre nawet black month i w całym tym bajzlu bez szału promocje W zasadzie nic nie znalazłem co by miało faktycznie jakąś naprawdę okazyjną i wyjątkową cenę jak na BF przystało i jak to bywało/trafiało się przed laty Oczywiście promocje są, ale wszystko na bardzo podobnym poziomie jak trafia się mniej lub bardziej regularnie w promocjach w ciągu roku. Aby dochować tradycję kupiłem parę pierdół np. dwa termosy Stanleya Classic Legendary, ale jak wyżej mimo że cena dobra to nie odbiegała od promocji które już trafiały się wcześniej w tym roku. Edytowane 2 godziny temu przez lukadd
Rekomendowane odpowiedzi