Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czy tylko sklepy w  polsce mówiąc wprost tak dymają ludzi w 4 litery na BF?

W stanach to jest prawdziwe BF, w innych krajach europy nie wiem ale domyślam się że są serio dobre promki.

Opublikowano
2 godziny temu, Brolly napisał(a):

Może mi ktoś powiedzieć czy tylko sklepy w  polsce mówiąc wprost tak dymają ludzi w 4 litery na BF?

W stanach to jest prawdziwe BF, w innych krajach europy nie wiem ale domyślam się że są serio dobre promki.

Kupuje głównie na amazonie i Ali. Więc?:E

• Haha 1
Opublikowano

W stanach też już nie ma takiego BF jak kiedyś. Na zachodzie europy też. Obecnie to już miesiąc wcześniej+ zaczynają walić jakieś peudo oferty pod szyldem BF itd.

Ogólnie jakoś tak się wszystko zbiegło, że BF się popsuł totalnie od czasu covida i braków elektroniki na rynku. Obecnie mega sporadycznie coś się tylko trafia w totalnym spamie i zalewie niby ofert promocyjnych BF. Aż się nie chce tego przeglądać :E 

Opublikowano (edytowane)

ano nie a jak są fajne promocje w Polsce to kilka sztuk w dobrej cenie rzucą dla botów dlatego ja nie liczę na BF

wracając do podkładki to szczerze polecam a jak ktoś może taniej kupić to juz w ogóle. 
Nie śmierdzi po wyjęciu z pudełka i nie jest odpychająca w dotyku. Jest szorstka ale to chyba przez grube oczka tkaniny. Raczej wątpię żeby te grubsze oczka  materiału mogły w jakikolwiek sposób zużyć ślizgacze.  A ślizg jest dobry ale rzadko gram w fpsy.

Ja wziałem 6 podkładek jak nie sparcieją to na kilka lat wystarczą ale taniej jak 15zł nie wchodziło. Za to darmowa wysyłka.

Myszę odpuściłem bo ja jedną poważną wadę z obu stron jest guma z pionowymi pasami to poważny regres w stosunku do poprzednika. Gumy będą się szybko wycierać.

G502 miała plastik we wzorki od wewnątrz i gumę we wzorki od zewnątrz. 

Edytowane przez Dimazz
Opublikowano

Jakby ktoś chciał się pobawić w druk 3D, Bambu Lab produkujących stosunkowo tanie i łatwe w obsłudze drukarki, ma fajne wyprzedaże na niektóre modele, łącznie z obsługą druku w wielu kolorach.