Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Krzysiak napisał(a):

@Send1N już byłem w ogródku, już witałem się z gąską i dupa... ponad 100 średniej i pod koniec 17 testu znów się wywaliło 😂😅 Jutro nie będę miał czasu, ale w sobotę muszę wbić 100 (czuć że PL ją trzyma za ryja i jest walka o każdy dodatkowy MHz na rdzeniu, ciekawe ile bym ugrał na xfx)😂😅

Przecież pisał cichy że 99.94 to granica czego nie rozumiesz ;D nie koniecznie byś coś więcej ugrał ten wyższy limit o 20w nie wiele zmienia skoro ja daje 100% wentylatorów co jest wartością 3900rpm :E + schładzam pokój do 10 stopni siedząc w kurtce i nie przebijam 100 to nie wiem co byś musiał zrobić żeby na tej samej XFX podbić wynik %-) 

Dobra nie wytrzymałem, powiedzenie "Jutro będzie lepiej" jednak jest życiowe :E 

b99db4d9ea100.jpg

Edytowane przez Send1N
  • Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano
10 godzin temu, skunRace napisał(a):

A wczoraj pobrałem Metro i TR Shadows :boink: Tylko nie miałem czasu zrobić, dzisiaj patrzę w tabelkę i jest tylko Superposition :E

Też miałem pobierać, ale w postach tylko SP i SP, to zapomniałem :E Dziś spróbuję też ogarnąć pozostałe benche. 

Opublikowano

@wrobel_krk Widzę że tabelka wyników już w wersji 2.0  :D 

Dzięki starym wynikom chociaż w Time Spy jakoś tam wypadłem, ale w SP bida panie...  :/ 

Chyba wystawię mojego 7800 XT...  xD

@Send1N Jesteś dla nas wzorem sportowca, nikt nie robi tylu setek co Ty! A myślałeś o biegu na 1500?  :P

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)

Brakuje mi tych 30 mV napięcia które zabrała nvidia :E 

Gdzieś wyczytałem że gainward ma 1.15 V max napięcie, to w ogóle nie ma o czym mówić. I tak jest blisko FE jak na 1.07 vs 1.15 V.

Edytowane przez cichy45
Opublikowano (edytowane)

RTX 3090 OC +100/+1000

OxZGsfm.png

41ZTCd4.png

Ustawiłem Ryśka 7600 na sztywne 5450Mhz

GPVK8JV.png

R5 7600 @5450Mhz

RTX 3090 @+150/+1000Mhz

MRWQyIX.png

RTX 3090 @+200/+1000

+ uchylone okno 8:E