Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, Art385 napisał(a):

inegralność pamięci znowu nie działa a działała xD 

Co masz na myśli? chodzi o izolację rdzenia windows defender :Up_to_s: jeżeli tak to dobrze że nie działa zamiast działać bo to i tak się wyłącza żeby nie gubić wydajności ;D

@Mar_s czy mi sie wydaje czy ty masz avatar Blind Observera z pclaba? :E 

10 godzin temu, skunRace napisał(a):

Ten Superpostion chyba można przejść nawet jak karta artefaktami wali :E Właśnie sobie za bardzo podkręciłem i w połowie testu, lekkie arty się pojawiły, ale test leci dalej i nie wywala, więc sam go zamknąłem :E

Nawet mnie to nie dziwi superposition można przejść na totalnie niestabilnej karcie :E ja skisłem jak wyplułem te wyniki co wróbel wpisał do tabeli na 2900mhz przy 1050mv gdzie normalnie stabilność się kończy przy uwaga: 1155mv i zegarze 2650mhz ;D (już 1150mv nie jest stabilne np w timespty nawet na zegarze poniżej 2Ghz) Rdna i ich krzywa napięć %-)

Edytowane przez Send1N
Opublikowano
12 godzin temu, wrobel_krk napisał(a):

Ktoś chce kolejne benchmarki może tez założyć następna tabelkę/google sheets, będę doklejał do tej mojej na bieżąco jakbyście chcieli mieć te wszystko w jednym, ja na razie się trzymam tego co jest, tych benchy można dobierać wiele;)

No to właśnie można wycisnąć coś nawet jak masz stabilny profil OC w grach to możesz tam jechać więcej:)

Sensu to mam mało, ale benczmarki pod rekordy to tak przeważnie maja mało sensu, kręcisz w opór, otwierasz okno w zimie, 600w żre karta itd:)

Możesz dorzucić nowa tabelke "gry", darmowe albo takie który raczej kazdy ma jak SOTTR.  Cos takiego fajnie pokazuje jak realny sprzet uzytkownikow wypada w grach :)

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

Możesz dorzucić nowa tabelke "gry", darmowe albo takie który raczej kazdy ma jak SOTTR.

Ja nie mam SOTTR a jak miałem to darmową co ty na to? :E ;D

bitcoin-mindfuck.gif

Edytowane przez Send1N
Opublikowano
7 godzin temu, Send1N napisał(a):

Co masz na myśli? chodzi o izolację rdzenia windows defender :Up_to_s: jeżeli tak to dobrze że nie działa zamiast działać bo to i tak się wyłącza żeby nie gubić wydajności ;D

Wróciłem do 24.5.1 szkoda czasu na nowsze jak i tak scrashują po jakimś czasie nie zależnie od ustawień. 

Opublikowano

Ok tylko pytałem co miałeś na myśli w sprawie integralności pamięci :Up_to_s: ? U mnie np zero problemów na wszystkich nowszych sterach po 24.5.1 a wgrywałem wszystkie po kolei i komp mi działa praktycznie 24/7 nawet jak śpie :E 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Mar_s napisał(a):

Ultimate to chyba ten sam rdzeń co 6950 XT? Dobrze pamiętam?

To się jakoś z oznaczenia patrzyło, chyba Navi 21 XTXH

Edytowane przez ju-rek