VRman 2 643 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października Ja dziś miałem ochotę i sobie kupiłem za 300zł prąd. Na razie jestem zadowolony z zakupu. Jest dobrej jakości, ma 230V. Chyba kupię w przyszłości znowu. 1
j4z 946 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października Sprawdzałeś czy nie chrzczony ten towar? Może napięcie niestabilne? 1
Kyle 203 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października 7 minut temu, VRman napisał(a): Jest dobrej jakości, ma 230V. ... a jakim sprzętem mierzyłeś? Miało to chociaż TrueRMS i trzymało parametry? ... a tętnienia na oscyloskopie sprawdzałeś? 1
Ayane 20 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października W dniu 28.09.2025 o 02:22, j4z napisał(a): A ja se zamówiłem ErFrajera. Też ponoć spoko. 😀 Tak, bardzo fajna sprawa. Nie trzeba piecyka nagrzewać, wszystko się elegancko szybciutko robi
leelooo 361 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października 22 godziny temu, Ayane napisał(a): Tak, bardzo fajna sprawa. Nie trzeba piecyka nagrzewać, wszystko się elegancko szybciutko robi No, kurka bardzo dobrze wchodzi z ryżem i warzywami 1
GordonLameman 8 490 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października 4 godziny temu, leelooo napisał(a): 2TB? Nieee, bo opłacam iClouda i tak. 512gb 1
Kabor 460 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października No i tym to można kompa przedmuchać a nie tymi małymi dmuchawkami z ali z innego tematu ;-) 1
Stjepan 2 382 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października 11 godzin temu, Voodoo2 napisał(a): jesień Paniska Bardzo ładna, ale ja w robocie używam takiej: Spalinowa, o wiele mocniejsza. 1 1
Voodoo2 960 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 15 godzin temu, Stjepan napisał(a): Spalinowa, o wiele mocniejsza. Elegancka, przede wszystkim nie ma problemu z aku, ale na spalinówkę byłbym w domu skazany wyłącznie ja, a z taką to żona i starszy dzieciak podziała, a to oznacza mniej pracy dla mnie 1
Stjepan 2 382 Opublikowano 27 Października Opublikowano 27 Października ASUS B450M-A II, stara w sobotę padła, stwierdziłem że nie będę wiele kasy inwestował jak z rok ma jeszcze może dwa lata pośmigać. 2
Stjepan 2 382 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Nowy zasilator SeaSonic Focus GX-750 V4, stary czas zmienić miałem go ponad 10 lat. 2
j4z 946 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Świetne buty. Bardzo wygodne i miękkie w środku. Bardzo ciepłe, przy temp 8st mocno za gorąco mi w nich było. Mic przyjdzie jutro. 1 1
traczkolwiek 54 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 17 minut temu, j4z napisał(a): Woreczki zgodnie z tematem to dla siebie?
VRman 2 643 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 33 minuty temu, j4z napisał(a): A kto ma zbierać kupy? Pies? Nie no, on pytał bo kupowałeś też buty, więc w sumie niepotrzebne.
AudRob 139 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Mam dwa ale ten jest mocniejszy śruby w komputerze da radę odkręcić więc jest git. 1 1
leelooo 361 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada kurde jeszcze swiat nie ma a tu takie bogacto
traczkolwiek 54 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 1 godzinę temu, leelooo napisał(a): kurde jeszcze swiat nie ma a tu takie bogacto dokładnie, ciekawe skąd mają na to wszystko pieniązki? 🤔
Rekomendowane odpowiedzi