Fotel
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Noix · Opublikowano
Witam chcę do swojego zestawu kupić nowe GPU - prawdopodobnie 5070Ti. Jedyny wymóg to raty zero. Zerkałem na tego Palita https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/karty-graficzne/karta-graficzna-palit-geforce-rtx-5070-ti-gamingpro-s-16gb-dlls4 W ratach wychodzi 3312zł lub gigabyte https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/karty-graficzne/karta-graficzna-gigabyte-geforce-rtx-5070-ti-windforce-oc-sff-16gb-dlss-4 w ratach 3359zł Podzespoły mojego komputera: 5800x3d, 32GB DDR4, B450 Gaming Plus Max, zasilacz supremo fm2 650w (chyba wystarczy?) -
Przez Kakarotto · Opublikowano
W środę sypało ok. 13h i wyszło z tego 8-10 cm tak na oko. Wczoraj zaczęło się topić, a wieczorem przyszedł mróz i była gołoledź. Jak jechałem po 17 do pracy, to przy 5 km/h dupa latała. Tak przynajmniej było w moim perfekcyjnie zarządzanym mieście. Po dojeździe do "głównej" drogi, było mokro, ale bez poślizgu. Dziś kolejny dzień roztopów, ale trochę to zajmie. Szczególnie, że co noc ma być mróz. Tak czy tak, napatrzyłem się na śnieg, wyryłem sobie ten obraz w pamięci i przywołam za jakieś trzy tygodnie. 🙈 Oczywiście zostawiam otwartą leciutko, furteczkę nadziei na niespodziankę. -
Przez AudRob · Opublikowano
Dźwiękówkę używaną za 200 kupisz spokojnie i będzie lepsza niż to co oferują dobre drogie płyty. I dźwiękówkę zawsze sobie możesz przełożyć do następnej płyty I te dwa dyski 🤔 -
Przez Send1N · Opublikowano
Działa bez problemu zarówno na 6950xt, 7700xt jak i rtx 4070S (te karty sprawdzałem) z odstającym dołem nie wiem o co chodzi, nie łączyłem ich kilku u siebie mam jeden i drugi stoi u kolegi -
Przez bleidd · Opublikowano
Nie wygląda to na taniego ulepa tylko solidnego średniaka. Dźwiękówka to koszt mniej więcej dopłaty do lepszej płyty więc wychodzi podobnie, co kto woli.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi