Mass Effect: Legendary Edition
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
Jak na 5b to spalanie jest całkiem fajne, ale obroty fakt, tam nie może być cicho -
Przez Send1N · Opublikowano
Ja w momencie pisania tego posta mam odpaloną przeglądarkę, steama i discorda a użycie cpu wynosi 3% na 24H2 -
Przez Totek · Opublikowano
Jaki to jest poziom abstrakcji to głowa mała, kot na smyczy... Za dużo Kargulów i Pawlaków. Walczą z łańcuchami dla psów, ale smycz dla kota to już ok. Chyba ludzie odrzucają rzeczywistość i tworzą sobie własną, czwarta gęstość na pełnej. -
Przez Rafal1435 · Opublikowano
Kupiłem, dam znać ma być we wtorek, póki co będzie chodził na I5-10400F, generalnie komputer w przyszłości będzie ma tyle daleko i schowany że nie będzie mi przeszkadzał żaden szum z niego. -
Przez rzymo · Opublikowano
Ja to tylko mogę potwierdzić, że bliskość wentylatora/ów i bocznej ścianki generuje problemy. Mam/miałem A07 / K39 / T40 / sporo innych podobnych konstrukcji i w sumie w każej jednej jest ten sam problem - obudowy są o te kilka mm zbyt wąskie - wentylatory k. graficznej czy procesora są za blisko ścianek bocznych. Nie trzeba tysięcy obrótów na minutę, już niewiele ponad 1000 potrafi generować problem (różnego rodzaju świsty / gwizdy / szumy).
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi