Frostwall bardzo często zamraża, ma 50% "buildup freeza" w opisie, a nawet do zatrzymywania mobków można go używać, przy okazji rzucam orby mój główny skill sparksy, a dodatkowo firewalla, i wszystko się zamraża, wpada porażenie- shock, jak nie zamrozi to spowolni przeciwnika, jak biłem pobocznego bossa Chimerę, to frostwall ładnie ją zamrażał, w tym czasie zjechałem jej trochu hp, dlatego tak wszyscy idą w lodowego builda, bo jednak zamrożenie wydaje się być OP i nie mam na myśli aktualnie nerfa "cast on freez" ale ogólnie, jak sobie wczoraj pomyślałem, że mam wolne miejsce na skilla, to może użyć tego co rozwala zamrożonego przeciwnika i tam widziałem grube wartości dmg, większe niż mam u siebie pod lightning. Muszę sprawdzić, bo mam ten skill wzięty, bo brałem jak leciało tyle uncut gemów, to wziąłem.
Przestań korzystać z Torrentów i piracić , Wklej do notatnika poniższy tekst:
Plik zapisz jako FixList.txt i w FRST naciśnij NAPRAW , raport z usuwania wrzuć na Forum
Zrób pełny skan systemu za pomocą MBAM --->> https://www.malwarebytes.com/pl/ Wywal wszystko co znajdzie a raport z usuwania
wrzuć na forum
Właśnie nie wiem czy frostwalla nie spróbowac, bo frost bomb jest słaby pod tym kątem, że nie zatrzyma wrogów. I muszę się ciągle cofać rzucając sparks, bo inaczej mnie dojadą.
Rekomendowane odpowiedzi