Phoenix. 4 713 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 7 minut temu, lamparcicho napisał(a): Jak napisałeś to ogólnie Ogolnie 2 minuty temu, Stjepan napisał(a): Ta bohaterka też była łysa i co lubię to postać, bo jest bardzo dobrze napisana, ma dobre podłoże fabularne, do tego jest dobrze zagrana i dzięki temu jest ikoniczna, nie to coś z tej gierki. Fajnie porownywac produkt "skonsumowany" juz do czegos co tak naprawde poza wygladem postaci nie wiesz nic 1
lamparcicho 697 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 (edytowane) No i po kij ja się tak rozpisuje A wczoraj mi się przypomniało w jaką bym zagrał gierkę ale marzenie ściętej głowy bo DZIWNYM TRAFEM taka gra dzisiaj nie powstanie No i ma hairworks i inne worksy też ma Edytowane 13 Grudnia 2024 przez lamparcicho 3
Phoenix. 4 713 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Dobrze ze sie rozpisujesz, przeczytalem cale. Ja czekam na wiecej konkretow bo niezaleznie jak wyglada postac licze po prostu na dobra wciagajaca gre, a bez tego grze nie pomoze najpiekniejsza postac 1
Stjepan 2 376 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 https://www.ppe.pl/news/359291/intergalactic-the-heretic-prophet-mierzy-sie-z-gigantyczna-krytyka-naughty-dog-oskarzone.html Cytat Wygląda, jakby mogła pokonać 20 mężczyzn naraz, jednocześnie pouczając ich o złu kapitalizmu. Zajebisty komentarz. 1
Tankietka 218 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Jezu co to jest? Murzyńsko azjatycka ni baba ni chłop w pstrokatym wdzianku, świecących butach i kiczowatym mieczyku.
ghostdog 900 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Bohaterka wygląda jak jedna z postaci z Concord. Chyba musieli ją zaprojektować przed blamażem tej wspaniałej gry. Tu nie chodzi o to, że każda bohaterka musi być symbolem seksu. Tutaj mamy płeć nijaką, a bohaterka jest odpychająca. Jest gorsza od Abby i tego czegoś z nowego Fable. Nie ma co porównywać do Ellen Ripley czy Demi Moore z G.I. Jane. Te panie po zgoleniu głowy nadal były kobiece. A opitolenie wynikało z dbania o higienę w więzieniu i koszarach. Może nasza nowa bohaterka ma kosmiczne wszy. Nie ma to jak wprowadzanie do nowego IP bohatera, który odrzuca lub wzbudza śmieszność. Jak chcieli zrobić twardą Azjatkę to trzeba było wzorować się na Pom z Mission Impossible. Mam nadzieję, że ND rozwali sobie ten głupi ryj 1 1
Spychcio 802 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Masakra co za dnowoke, do tego pospolita fabuła... jak kalka Star Wars Outlaws tylko z mieczykiem. Pierwsza gra od Naughty Dog, którą totalnie zlewam, zero zainteresowania. No i sam dodałem łapkę na youtubie... 1
Kszyrztow 59 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Ani mnie ten trailer grzeje, ani ziębi. Mógłby się pod tym podpisać dosłownie każdy dev i wydać pierwszy lepszy Ubisoft. Taki miszmasz klimatów, które w grach czy innych mediach przewalały się ostatnio już wiele razy (a ten mocarny product placement to już przemilczę). Nie kupili mnie, przynajmniej na razie. Mimo wszystko od Naughty Dog oczekiwałem chyba większego pieprznięcia. Czego można być pewnym, to solidne technikalia, bo to "Psiaki" zawsze "dowożą" już od czasów pierwszego PlayStation i pod tym względem powinno być solidnie. Myślałem, że po zapowiedzi nowej gierki od ND to ślinotoku dostanę i pomyślę w końcu na poważnie o kupnie PS5. Nope, nie tym razem. Poczekam chyba i ogram już wersję Remastered na PS6. 2
Spychcio 802 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 (edytowane) Ten screen jeszcze bardziej mnie utwierdza, że ta gra to jakaś komedia, groteska... laska leci w kosmosie na obcą planetę i wychodzi sobie w adidaskach, jeansach i kurtce Ja rozumiem gdyby to było chociaż w poważnym tonie jak Mass Effect, skafandry itp. ale to? To wygląda jak jakaś bekowa gra AA nieznanego studia. I jeszcze ten miecz do walki w czasach jak latasz między gwiazdami i odwiedzasz nieznane planety. No comment. Jestem w szoku, że Naughty Dog robi taką gre No patrzcie to Edytowane 13 Grudnia 2024 przez Spychcio 4
Vulc 2 191 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Bez przesady, może mieć jakiś miernik, informujący o składzie atmosfery, w tym tle... Spoiler 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 59 minut temu, Spychcio napisał(a): laska leci w kosmosie Mam wątpliwości. 1
crush 3 575 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Godzinę temu, Spychcio napisał(a): laska Gdzie ta laska? 1
Kris194 4 714 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 (edytowane) 3 godziny temu, Kszyrztow napisał(a): (a ten mocarny product placement to już przemilczę). Przecież właśnie taki product placement to element charakterystyczny retro sci-fi https://m.facebook.com/watch/?v=343121566746059&vanity=80sscifidoc&locale=es_LA Edytowane 13 Grudnia 2024 przez Kris194 1
Kszyrztow 59 Opublikowano 14 Grudnia 2024 Opublikowano 14 Grudnia 2024 Nie tyle retro sci-fi, co kina ogółem jak już. Podobnych przykładów z przeróżnych obrazów jest na pęczki. Czy to pasuje do świata przedstawionego zaprezentowanego w grze? Mam mieszane uczucia. To jest pierwsza oficjalna zapowiedź tego tytułu poparta materiałem wideo, a w pewnym momencie czułem się tak, jakby filtr w przeglądarce reklam nie zablokował. Brakowało jeszcze, aby babka Doritosy Colą popijała. Serio, gdyby nie logo ND na końcu to byłbym przekonany, że to jakiś kolejny GaaS czy inny wynalazek.
Vulc 2 191 Opublikowano 14 Grudnia 2024 Opublikowano 14 Grudnia 2024 Przecież tam to było równie śmieszne co tutaj. 😊 Na premierę nie brakowało wpisów w necie czy całych artykułów na ten temat. https://www.polygon.com/2019/11/14/20955496/death-stranding-monster-energy-product-placement-kojima
azgan 1 127 Opublikowano 14 Grudnia 2024 Opublikowano 14 Grudnia 2024 W dniu 13.12.2024 o 10:03, Vulc napisał(a): Ja wiem, niestety. Całość jest mocno meh. Kolejna silna i niezależna postać męsko-kobieca z irytującym, aroganckim charakterem. Sztampowy na pierwszy rzut oka setting z robotami i wielkimi, energetycznymi mieczami. Paskudny product placement. Zapytałbym inaczej, co dokładnie może się tutaj podobać? Grafika 🤔🤭😉? W dniu 13.12.2024 o 10:26, ODIN85 napisał(a): Jakie coś nowego? To samo masz w Outlaws już teraz. Miecz tylko dali. W sumie...
Gonzo3211 106 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Opublikowano 15 Grudnia 2024 I list gończy wystawiony oczywiście na białego i zapewne heteroseksualnego faceta .
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Myślę, że gdybyśmy przespali pod lodem ostatnie 10 lat, to inaczej byśmy do tematu podchodzili. A tak, nawalili nam gówna do łbów, a i mimochodem uczestniczymy w tym całym syfie. ZAWSZE były laski babochłopy w filmach i grach. I nie tylko nam to nie przeszkadzało, ale były one raczej obdarzone sporą dawką sympatii. A dziś sapiemy. A Ripley z obcego? A Vasques z obcego? A Sarah Connor w teminatorze? Charlize Theron w mad maxie? Wszystkie IMO genialne. I nie przeszkadzało. I myślę, że gdybym tu poświecił z 10 min i ruszyłbym czapką, to ta lista byłaby zdecydowanie dłuższa.
ghostdog 900 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Sarah Connor przeszła przemianę pomiędzy Terminatorem I a II i zachowała swoja kobiecość. Silna kobieta nie oznacza, że musi być szpetna. Tutaj autorzy chcą nam zaserwować bezpłciowość, takie "homo-niewiadomo". 2
Stjepan 2 376 Opublikowano 16 Grudnia 2024 Opublikowano 16 Grudnia 2024 Neil Druckmann z Naughty Dog ujawnił, co zainspirowało go do stworzenia Intergalactic: The Heretic Prophet. To klasyka sci-fi, Akira. Neil Cuckman i jego nowe woke dzieło inspirowane taką zajebistą anime, jedno obok drugiego nie stało. 2
Phoenix. 4 713 Opublikowano 16 Grudnia 2024 Opublikowano 16 Grudnia 2024 3 godziny temu, Stjepan napisał(a): Neil Druckmann z Naughty Dog ujawnił, co zainspirowało go do stworzenia Intergalactic: The Heretic Prophet. To klasyka sci-fi, Akira. Neil Cuckman i jego nowe woke dzieło inspirowane taką zajebistą anime, jedno obok drugiego nie stało. Nie ma tu żadnego woke, niektórzy mają już mózg wyprany nt woke jak widać. I ty do nich nalezysz. Ludzie dziś nawet nie odróżniają woke dei itp od normalnych wyborów i takich debili jest mnóstwo. To samo jest z tymi idiotami w temacie wieska 4 gdzie niektórzy nie mogą się trzepać do postaci to piszą o woke..
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 16 Grudnia 2024 Opublikowano 16 Grudnia 2024 (edytowane) 20 godzin temu, ghostdog napisał(a): Silna kobieta nie oznacza, że musi być szpetna. Tutaj autorzy chcą nam zaserwować bezpłciowość, takie "homo-niewiadomo". Nie brnijmy w kretynizmy. "Siła" postaci to cecha głównie psychiczna / psychologiczna, a nie fizyczna. I co znaczy szpetna? Że nie w only fatałaszkach? Laska z zajawki jest po prostu ścięta "na jeża". Podobnie jak Ripley albo Vasques w obcym albo Charlize Theron w mad maxie. Dla mnie to te same laski (!) tyle, że ze zgolonym łbem i koszulce wojskowej. Demy Moore w G.I. Jane też była szpetna (?), bo miała łysą głowę? Nie dajmy się ześwirować. Lepiej się zastanówmy na takimi zagrywkami, jak poniżej, a nie szukajmy dziury w całym. Edytowane 16 Grudnia 2024 przez JeRRyF3D
Tankietka 218 Opublikowano 16 Grudnia 2024 Opublikowano 16 Grudnia 2024 (edytowane) Chłop czy baba? Tutaj bardziej chłop. Jak ktoś serio nie widzi, że to podejrzana kreacja męsko-żeńsko-nijoko-azjatycko murzyńska niech lepiej wybierze się do okulisty. Edytowane 16 Grudnia 2024 przez Tankietka 1 1
Rekomendowane odpowiedzi