The First Berserker: Khazan
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
Wszystko zależy od warunków w jakich grasz, słoneczny dzień, noc z dodatkowym oświetleniem, czy całkowita ciemność. Dla mnie najlepiej gra się w całkowitej ciemności, gdzie nie potrzeba wysokiej jasności, a wrażenia z grania według mnie najlepsze. Dziwie się, że jeszcze nie wymieniłeś swojego monitora na Oled. -
Przez Marvf · Opublikowano
Nie no Kalembe wrzucamy do ideologicznego wora? To przecież stary wyjadacz jak Saśko, dla pewności wziąłem głęboki oddech i sprawdziłem jego Linkedin. Może chłop nie zapomniał co to znaczy robić solidne gry i dopchnie temat w stronę oczekiwanego rezultatu ;p Zapomniałem wspomnieć o muzyce w zwiastunie, a powinienem bo jest genialna i musiałem kontrolować gęsią skórkę - świetna wiadomość i uczucie ulgi wiedząc że tak poważna część całego projektu jest obstawiona przez absolutnych szefów. Tymczasem patrzymy im na rączki i czekamy na nowe materiały, ale z głową panowie, bo jak czytam że Ciri wygląda jak kaszana i że wpisuje się w dzisiejszą agendę to mnie w kiszkach skręca. Jak wytykamy coś palcem to upewnijmy się że nie wskazujemy na lustro. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Nie myl sarkazmu z chamstwem. Nie zgrywam ofiary, tylko moje życie to moja sprawa i nikomu nic od niego i jego oceny. -
Przez ryba · Opublikowano
Takie, ze skoro zrobiliscie z tego tematu syf i burdel, to pretensje do siebie, ze nie ogarniasz co to sarkazm i ironia wrazliwa istoto ludzka. A ze to Twoja wina za czesc negatywow w zyciu, nie zgrywaj karty ofiary do innych. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Dlatego aborcja nie jest do końca głupia. Jeżeli powiem Ci, że jestem alkoholikiem z porażeniem na wózku - dlatego nie mogę pić & balować & ani swobodnie podróżować bez opieki (i nie sprawia mi to frajdy), a jedyną moją przyjemnością jest komp, to mi co powiesz matole? A moje życie nie jest nudne z wyboru. Jakie masz prawo moralne do oceniania kogoś, kogo nie znasz? Jakie masz prawo do oceniania kogokolwiek - nawet jeżeli znasz?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi