Offtopic Filmowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Unosi się tu delikatny swąd nowego użytkownika, który rejestruje się po to, aby zaproponować Omodę albo Jaecco. -
Przez Merqus4 · Opublikowano
Nie lepiej ci kupić coś nowego? Jaki budżet? -
Przez kptEnter · Opublikowano
Jako stary PC-towiec w "The last of us" miałem możliwość zagrać, wiadomo, dopiero niedawno, kiedy wyszła na PC. Nie jestem fanem łzawych historii, więc tragedia, która dotyka głównego bohatera na początku, bardziej mnie "denerwowała", była za mocna jak na moje zapotrzebowanie na emocje w grach komputerowych. Tak samo zakończenie gry, gdzie Joel ratuje wiadomo kogo i wiadomo jakim kosztem, też mnie po prostu... no miałem wyjebane. Natomiast to co się dzieje pomiędzy tymi zdarzeniami, to jedna wielka i wspaniała przygoda w świecie apokalipsy. To jak to jest zrobione, różnorodność i wykonanie lokacji, sama powolność rozgrywki, to szukanie tych pojedynczych naboi, szmatek, śrubek i lekarstw - no dla mnie bomba. A te "banalne" czynności są dla tego tak dobre, bo gramy bohaterami, którzy są "prawdziwi" na ile to tylko możliwe w grze komputerowej. Te ich wzajemne relacje, zachowanie, to powinien być wzór dla innych gier, a choćby i np. dla Wiedźmina 4. Do tego gra jest piękna na ful w 4K. Ta gra jest wiarygodna na każdym poziomie - graficznym, psychologicznym, artystycznym i fabularnym. Jestem fanem otwartych światów, uważam że prawdziwa imersja to wyłącznie w świecie RDR2, GTA5, Kingdom come deliverance 1, czy Dying light 1. Ale "The last of us" zaskoczyło mnie innym rodzajem imersji, takiej od wiarygodnych postaci i lokacji. -
Przez Grolshek · Opublikowano
Ja uważam że w sam raz. Pod warunkiem że znajdzie się saper chcący kupić minę -
Przez trepek · Opublikowano
Ciekawe kiedy będzie wojna na AI?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi