Filmy - zapowiedzi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
Żeby przykryć sprawę synusia? -
Przez Send1N · Opublikowano
Dokładnie tak jak Dirian napisał wyżej, jeżeli chciałbyś wsadzić kartę do takiego typu gotowca biurowego to zostają tylko modele bez dodatkowego zasilania czyli takie które pobierają prąd tylko ze slotu pci-e bez konieczności podpinania wiązki z zasilacza co za tym idzie najwydajniejszą kartę jaką będziesz mógł wsadzić to rtx 3050. Zdarzają się też przypadki że takie karty potrafią być też nie kompatybilne z "ezgotycznymi" płytami głównymi w gotowcach mimo że fizycznie pasują to po zamontowaniu i podłączeniu monitora nie otrzymasz obrazu -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Ładnie, porób benchmarki bo jestem ciekaw zrób CP77 DLSS Q w 1440p z pathtracingiem tzn RT overdrive tylko że z Quality i z DLAA i FG x2 A jeśli chodzi o portroayal, to rekord ale na niestabilnych nastawach mam Na stabilnych jest mniej -
Przez Áltair · Opublikowano
Jest to i śmieszne, i ciekawe, więc jak najbardziej pasuje. I dużo w tym racji. FB swego czasu też mi podrzucał te goovna z kotami. Tyle jest możliwości z tym AI, a ludzie tworzą takie szambo. Im większe, tym popularniejsze, jak Kutas Record - "wykonawca" podbijający Spotify, w tym wyprzedzający zwykłych artystów, choć generujący 100% treści w AI. -
Przez marko · Opublikowano
U mnie w starym passacie Webasto potrafiło sterować panelem climatronic. Więc szyby były zawsze rozmrożone.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi