ghostdog 906 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Słaby ten nowy Frank Drebin. Są takie filmy, których nie powinno się ruszać. Są tak dobre, że nic ich nie przebije. Szczególnie, ze Leslie Nielsen stworzył kultową postać. 2 2
sideband 1 784 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Niestety to parodia porównując do oryginału. Spaceballs 2 też nadchodzi zobaczymy co z tego wyjdzie, ale podejrzewam, że będzie żenująco słaby.
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) Też jetem tego zdania, choć w tym temacie albo jakimś innym był poruszany właśnie temat Drebina i nawet podoba się że gra go Liam co niektórym. Ja tam jestem sceptyczny, ale wolę mieć takie nastawienie i później się miło zdziwić, niż się rozczarować . Ogólnie to czekam na więc informacji na temat Scary Movie, bo 1 i 2 to są świetne parodie, a w najnowszej wracają Waynsowie więc może być dobra komedia, choć moge nie kojarzyć filmów z których bekę będą cisnąć. Edytowane 16 Czerwca przez AndrzejTrg
ghostdog 906 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Jest teraz moda na powroty kultowych filmów. Ostatni "Kruk" pokazał jak można zeszmacić oryginał. Coś tam słyszałem, że mają robić Goonies i Lost Boys (filmy, do których mam duży sentyment). 1
Send1N 4 199 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca W większości przypadków niestety tak to wygląda ale np taki Top Gun Maverick pozytywnie zaskoczył i nie odstawał od pierwotnego 1
j4z 945 Opublikowano 16 Czerwca Autor Opublikowano 16 Czerwca A nawet lepszy. Sztuka odchamia. Moda omamia. 1
sideband 1 784 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) Cruise raczej by nie zagrał w balasie, więc nie dziwne, że Maverick jest spoko Edytowane 16 Czerwca przez sideband 1
ghostdog 906 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Nowy He-Man. Przeczuwam, że to będzie kaszana. Typ ma tylko 183 cm. Dolph w Masters of the Universe to był kawał kloca, 196 cm i spora masa mięśniowa. Może go komputerowo podrasują, albo będzie kręcony na tle karakanów.
Badalamann 991 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca @ghostdog Dobiorą reszę obsady tak by pasowało. Wspominany wyżej Tom Cruse ma coś 170 cm. Z odświeżania starych marek to mamy teraz rewelacyjne Oszukać Przeznaczenie, niedawno był tez udany Alien.
j4z 945 Opublikowano 16 Czerwca Autor Opublikowano 16 Czerwca 1 minutę temu, Badalamann napisał(a): udany Alien Wut? :O
ODIN85 3 505 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Ostatni był spoko a w wakacje serial będzie. 3
Lypton 953 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) 11 godzin temu, sideband napisał(a): Cruise raczej by nie zagrał w balasie, więc nie dziwne, że Maverick jest spoko https://www.filmweb.pl/film/Mumia-2017-674146 hehe. Dwufilmowa seria o Jacku Reacherze to też TV Puls 2, środa, godzina 23.00 Ale Top Gun: Maverick baza. Edytowane 17 Czerwca przez Lypton 1
Badalamann 991 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 10 godzin temu, j4z napisał(a): Wut? :O Alien Romulus z tamtego roku.
j4z 945 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca 9 minut temu, Badalamann napisał(a): Alien Romulus z tamtego roku. Śmierdzi crapem. A murzyn chociaż ginie na początku? 1
Lypton 953 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) Horror od autora niezłego Barbarian. Jak Jordan Peele dowiedział się, że przegrał licytację o prawa do realizacji tego filmu, to wywalił swojego agenta. Ostatecznie trafiły do New Line Cinema za 38 baniek, z gwarancją braku ingerencji studia w finalną wersję filmu - inaczej pisząc, do kin trafi od razu wersja reżyserska. Edytowane 17 Czerwca przez Lypton 3 1
j4z 945 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca @Badalamann no co się dziwisz? Dużo ludzi zjechało ten film. Podejrzewam, że obok Pasażera nawet nie stał.
Send1N 4 199 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Wiadomo że nie można go porównać do pierwszej części ale dało się obejrzeć, były gorsze np prometeusz 1
sideband 1 784 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 5 godzin temu, Lypton napisał(a): https://www.filmweb.pl/film/Mumia-2017-674146 hehe. Dwufilmowa seria o Jacku Reacherze to też TV Puls 2, środa, godzina 23.00 Ale Top Gun: Maverick baza. Obydwa filmy są dobre przynajmniej dla mnie 1
j4z 945 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca Jeżeli dobrze pamiętam, jedynka podobała mi się, dwójka już mniej.
Send1N 4 199 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) Ja tam nie widziałem słabego filmu z Tomem, świetny aktor! szczególnie polecam perełki takie jak: The Last Samurai (2003) , Collateral (2004), Vanilla Sky (2001), Rain Man (1988), Minority Report (2002) czy Oblivion (2013) poza tym cała jego filmografia jest w porządku Edytowane 17 Czerwca przez Send1N 1 1
Lypton 953 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, sideband napisał(a): Obydwa filmy są dobre przynajmniej dla mnie Wiadomo, że każdy film znajdzie swojego amatora, ale druga cześć Reachera i Mumia były artystycznymi i komercyjnymi porażkami - słabe przyjęcie przez widzów, Złote Maliny (Mumia), mało pieniążków z kin, śmierć franczyzy. Cruise po tych dwóch wtopach przestał być atrakcyjnym nazwiskiem na rynku i skupił się w 90% na "swoim" Mission Impossible (10% zostało na Mavericka). Edytowane 17 Czerwca przez Lypton
ghostdog 906 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 3 godziny temu, Send1N napisał(a): Ja tam nie widziałem słabego filmu z Tomem, świetny aktor! szczególnie polecam perełki takie jak: The Last Samurai (2003) , Collateral (2004), Vanilla Sky (2001), Rain Man (1988), Minority Report (2002) czy Oblivion (2013) poza tym cała jego filmografia jest w porządku Mój ulubiony film z TC to Urodzony czwartego lipca. Ogólnie typ ma szczęście lub nosa do dobrych ról. Szczególnie lubię jak gra czarne charaktery np. Collateral czy Wywiad z wampirem. Uwielbiam też jego rolę w Vanilla Sky. 1
Badalamann 991 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca @j4z Mi się podobał. Porównania do "pasażera" są bez sensu, Romulus jest filmem z wielokrotnie szybsza akcją. A marudy w necie jada po każdym filmie. Szkoda czasu na przejmowanie się nimi i ich głupotami. W każdym razie jak ktoś lubi horrory sf to polecam. 2
Rekomendowane odpowiedzi