Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobrze że netflix też robi lalkę, tam nie będzie takiego zakłamania rzeczywistości, wiadomo przecież że Łęcka była somalijską księżniczką   o.o

a poważnie, dobrze i niedobrze że powstają prawie równocześnie dwie wersje, 

ta z Dorocińskim wejdzie we wrześniu do kin, muszą kasę zrobić zapędzając miliony uczniów do kin.odstrasza mnie trochę reżyser...

My obejrzymy pewnie wczesniej tą na netflixie z Schuchardtem,  mało komu będzie się potem chciało oglądać ta drugą... 

Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a):

siła mówiła nie oglądaj filmu gdzie tańczą i śpiewają... i tak zostało

kurde, no ale Grease z Travoltą i Newton-John albo skrzypka na dachu też nie ?

bo wiadomo  Hair czy kabaret z tych staroci to już nie dla każdego..

lata temu nie mogłem sie przekonać do niczego indyjskiego, bo tam tańczą i śpiewają i każdy film trwa z 3 godziny

zaczęliśmy niby " dla beki " -   czasem słońce, czasem deszcz , wciągnęło nas ;)

dla mnie gatunek nei ma znaczenia, może być nawet horror  :rudolf:

Opublikowano

W życiu żadnego musicala nie widziałem :) ale to bardziej przez stereotyp jak młody chłopak może musicala oglądać, pewnie ciepły :E  ale ja tam otwarty jestem na różne rzeczy to może spróbuję :) oczywiście musicala oglądnąć. 

A z indyjskim kinem to tak pół na pół, jakieś tam filmy widizałem ale jakoś nie porywa mnie ich długość i to tańczenie ze śpiewem, ale klasyka oglądałem :D

te indyjskie kino, to chyba się na tym wzorowali nasi kręcą "Wściekłe Pięści Węża" itp produkcje, co za czasów technikum się oglądało :)