MINILED vs OLED - męczenie oczu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
I udało się im to zrobić a mają być jeszcze dodatki -
Przez Lameismyname · Opublikowano
W MSI każda seria jest udana. Nieudane są pojedyncze zasilacze: - fatalny MAG A-DN - kiepskie MAG A-BNL, które niektóre sklepy potrafią u nas sprzedawać jako przyzwoite MAG A-BN Reszta jest OK. Wiadomo, nie ma co oczekiwać od MAG A-BN aby był tak dobry jak MPG A-G, no ale do budżetowych zestawów to solidny wybór. A kupno używanych zasilaczy? To dosyć proste urządzenia ale jakoś lepiej dołożyć do nówki. -
Przez NotQuite · Opublikowano
Aż mi się przypomniało pewne forum, na którym niegdyś bytowałem. Story time! Grupka użytkowników sobie na nim postowała często wymieniając się poglądem nt. racji austriackiego malarza w wielu poglądach na świat oraz wiele razy ubolewali nad tym jak to się jemu z "żydkami" nie udało. Przeciwko nim była inna grupka użytkowników, którzy nazywali ich poglądy nazistowskimi a ich antysemitami. Raporty leciały z obu stron codziennie. Oświeceni moderatorzy banowali regularnie tych drugich "za wyzwiska", za to pozostawiali tych pierwszych tzw. wolnej debacie - gdyż to ci "wyzywający" użytkownicy technicznie rzecz biorąc łamali regulamin stronki, za to wielbiciele malarza po prostu wymianiali poglądy bez wyzwisk rzecz jasna. Sam sobie wsadź ten pisowski ściek. -
Przez tgolik · Opublikowano
Możecie mi polecić jakieś polskie seriale z ostatnich miesięcy? -
Przez Necronom · Opublikowano
No właśnie to jest główny powód dlaczego póki co odpuściłem tę grę i czekam na solidne obniżki.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi