Necronom 431 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Trochę szkoda, bo chciałem jednak pograć. A tu wuj. 2 2
tomcug 2 450 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Co za n00b ten Santiago, z Kałachem na Ocelota 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Najlepsze podsumowanie tej premiery dla tych co czekali Edytowane 26 Sierpnia przez Element Wojny 1
Kadajo 7 422 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 15 minut temu, tomcug napisał(a): Co za n00b ten Santiago, z Kałachem na Ocelota Dlaczego on w ogóle wygląda jak jakiś faszysta
Godlike 880 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Uja się znacie, ta gra to remake na piątkę, kandydat na GOTY itp. https://www.gry-online.pl/newsroom/pierwsze-recenzje-metal-gear-solid-delta-snake-eater-to-remake-na/zb2e98c Edytowane 26 Sierpnia przez Godlike 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Powtórka z Cybera, tam też nagle 10 grudnia 2020 żaden recenzent nie miał żadnego buga i glitcha, wszystko działało idealnie, a system policji był doskonały. Mogą sobie podetrzeć tyłek takimi recenzjami. Edytowane 26 Sierpnia przez Element Wojny 1 1
Necronom 431 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Jak zwykle. Na recenzje portali już dawno przestałem zwracać uwagę. Wchodzisz na Steam, a tam na czerwono.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Bo to jest gra zrobiona pod 6090, a Wy tu z jakimś szrotem za 12 tysięcy złotych wyjeżdżacie. Twórcy się cenią i tyle.
Kadajo 7 422 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia A tam 6090, odpalasz loosles scaling i jedziesz A ten Nvidii smooth criminal... ekhem smooth motion juz przestal dzialac ?
Necronom 431 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Gra z potencjałem pod przyszłe generacje. Wyprzedzili czasy. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Bo to jest taka odwrócona promocja - kup dziś, zagraj za rok. 2
Kadajo 7 422 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Chryste panie to na PS2 w 2004 roku było 60 FPS
Necronom 431 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Remake na 5, ale ile punktów ma skala? 20? Nie, wychodzę stąd, bo znowu się beczka nakręca Edytowane 26 Sierpnia przez Necronom 1
Dimazz 569 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia na golu w minusach jest że animacje i rozgrywkę na żywca przeniesiono z PS2 mogliby to jednak dostosować do dzisiejszych standardów a nie tylko poprawić grafikę
Element Wojny 4 776 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia czyli o odświeżenie VA czy soundtracka nawet nie ma co pytać?
Kadajo 7 422 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 3 minuty temu, Dimazz napisał(a): na golu w minusach jest że animacje i rozgrywkę na żywca przeniesiono z PS2 mogliby to jednak dostosować do dzisiejszych standardów a nie tylko poprawić grafikę Ale zaraz, zapowiadali ze bedzie można grac klasycznie albo dostosowane do dzisiejszych czasów... Nie mówcie mi ze oni mieli na m myśli, tylko widok FPS... Który był dodany już do wersji Subsistence w 2005 roku 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): czyli o odświeżenie VA czy soundtracka nawet nie ma co pytać? VA oryginalne, otwierający kawałek został na nowo nagrany i mam info, że jest gorszy, pomimo że śpiewa go ta sama wokalistka. Słychać ze just trochę "nie daje rady". 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): VA oryginalne, otwierający kawałek został na nowo nagrany i mam info, że jest gorszy, pomimo że śpiewa go ta sama wokalistka.
Kadajo 7 422 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Dobrze ze nie zrobili nowych VO bo by wyszedł pewnie taki kupsztyl jak w Twin Snakes.
j4z 945 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Kto robił ten pozal się Boże remaster czy tam remake? Wszyscy powinni wylecieć na zbity pysk.
Kadajo 7 422 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Virtuos czy jakoś tak się zwą chyba, Chociaż na wiki jest jeszcze Konami i Konami DE. Najlepsze to sa wymagania A gra umiera na wszystkim poniżej 5090 w 4K :E Ciekawy jestem jak cena szybko poleci
Rekomendowane odpowiedzi