Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@wallec i to piszę osoba, której obecność na forum jest wyłącznie dla atencji - dobrej lub nie, nie ważne -
Przez NotQuite · Opublikowano
Mhm. Edytuj jak chcesz, dobrze że ja zacytowałem póki mogłem. -
Przez NotQuite · Opublikowano
Tak szczerze od siebie, to wytrzymałbym i 12zł/L. Inni pewnie jeszcze więcej. Taka prawda. Ale nie zgadzajcie się z tym, bo zaraz nam dowalą. Polskie społeczeństwo jeszcze do tego nie dojrzało. Z drugiej strony jak znać typowe załogi moderskie, to połowa postów będzie kasowana na chybił-trafił, a to chyba jeszcze gorzej. -
Przez hubio · Opublikowano
@NotQuite nie odnosiłem się do kwestii prawnych. Granica tzw przyzwolenia w USA zależy od stanu. W większości jest to 18 lat, w paru rzeczywiście 21. W Europie 14-15 lat w zależności od kraju. W Polsce 15 lat. W sensie prawnym oczywiście było dochodzenie itp ale jesteśmy w temacie politycznym, a nie prawnym i obecnie jest to wałkowane w kontekście Trumpa i oceny moralnej, a nie prawnej. Razem z Trumpem pewno by poszło siedzieć setki najbardziej wpływowych osób RÓŻNYCH OPCJI POLITYCZNYCH. Osobiście też nie wierzę w samobójstwo Epsteina. Albo mu zagrozili, że zajmą się jego najbliższymi i sam to zrobił, albo upozorowano. USA jest jednym z najbardziej zakłamanych krajów świata. Zresztą odnoszę wrażenie, że im wyższy gdzieś wpływ religii tym większy poziom hipokryzji i zakłamania. O tych wyspach, podobnie jak o pedofilii w kościele katolickim w USA czy pedofilii w środowiskach aktorów wiedziało tysiące osób, a trwało to latami. Mel Gibson mówił publicznie, że również do producentów i reżyserów sprowadzano i to nie nastolatki tylko małe dzieci. Bardzo szybko go uciszono. Sprawa do dzisiaj nie wypłynęła. Tamta wypłynęła choć być może nie jest najgorszą tego typu sprawą w historii USA. Bardziej mnie bulwersuje to co się działo w KK w USA gdzie wykorzystywano małe dzieci. -
Przez wallec · Opublikowano
WTF ziom, przecież ja forumuje bez spiny a kółeczko wzajemnej adoracji to już tym bardziej olewka. To takie fun story. Teraz "liżą" @Phoenix. a gościa długo nie było na forum, kupił 9850x3d niby trochę for fun ale bardziej po to żeby mu eggsy "polizali" i ponabijali punkciki i się kręci i "liżą" Luuuz majster, kupujemy sprzętu i się bawimy. Za pół roku będą "lizac" w dziale Intela i wtedy przypomni się jak to jest używać kompa bez amdip
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi