Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PaVLo · Opublikowano
Natrafiłem na opinie, że ten model cierpi na pionowe pasy na szarym tle, ale też nie każdy egzemplarz, czasem pomaga puszczenie regeneracji pikseli -
Przez Badalamann · Opublikowano
Wiedzą to co wie całe dowództwo wojskowe i polityczne NATO już od kilku lat. Wojna z Rosją jest bardzo proawdopodobna. I to długotrwała, na wyniszczenie sił, przynajmniej żołnierzy, na ograniczonym obszarze. Będziemy się nawzajem mielić na terenie państw bałtyckich i od razu lub z czasem wschodniej Polski. Utrudniają nam otrzymywanie wsparcia, bo Słowacja już jest proruska, w Czechach też robi się kiepsko. Wsparcie z ich strony będzie minimlane i to może tylko humanitarne. A to optymistyczny scenariusz. W którym Ukraina pozostaje prozachodnia i ruskie wojska nie są w stanie przez nią się przedostać na zachód. W gorszym na Ukrianie wygrywają siły prorosyjskie i po rozpoczęciu wojny przepuszczasją wojska rosyjskie. Słowacja i Węgry poddają się czy przechiodzą od razu na strone kacapstwa. I mamy wjazd ruskiej zarazy z Białorusi oraz z terenu Słowacji. Walczymy też na terenie państw Bałtyckich, jeśli przegramy to i z tamtąd wchodzą ruskie. Oznacza to że mamy wówczas 3 długie fronty, na których musimy się bronic w wojnie na tzw wyniszczenie sił. Wie o tym tak Francja, Niemcy jak Anglia. Stąd przygotowania do tak dużej liczby rannych. W większośc to będą nasi ranni. Niemcy szykują się na oba te scenariusze. W tym ten najgorszy, w którym cała pomoc z NATO musi przejść przez ich teren. Zatwierdzili ogromne inwestycje, ok 150 mld euro w 3-4 lata, w infrastrukturę podwójnego przenaczenia. Tak by zwiększyć przepustowośc torów oraz dróg, do transportu sprzętu wojskowego. P.S. Tak czy inaczej, w prawie każdym scenariuszu, jeśli kacapstwo zaatakuje NATO to długotrwała wojna będzie się toczyć na naszym terytorium. -
Przez raiders · Opublikowano
Ogólnie gra świetna ,klimatyczna naprawdę polecam .Najwyższy poziom ala Souls masochistyczny ale do zrobienia . -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ja sobie ostatnio kupiłem po RG40XX H, RG556 ze względu na większe rozmiary, lepsza ergonomie no i OLED. Jest bajeczka. -
Przez tgolik · Opublikowano
Zacząłem z RT skończyłem bez. Trudno było mi dostrzec różnice a bez RT gra chodzi w 4k@120 bardzo dobrze. Co do czerni - nie miałem zastrzeżeń. W grze o takiej tonacji kolorystycznej mamy albo czerń albo szczegóły.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi