Skocz do zawartości

Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Camis napisał(a):

To po co wrzucasz filmy tego kłamcy?. 

Żeby ludzie poznali prawdę 

@Kris194 to o czym mówi ta dziewczynka będzie miało miejsce jak wygra PiS i ich kandydat, powróci handel wizami i masowa imigracja muzułmanów 

Edytowane przez voltq
Opublikowano
8 godzin temu, voltq napisał(a):

to o czym mówi ta dziewczynka będzie miało miejsce jak wygra PiS i ich kandydat, powróci handel wizami i masowa imigracja muzułmanów 

poprawka: jak wygra POPIS*

https://wiadomosci.wp.pl/skandal-z-polskimi-wizami-na-filipinach-ich-polityk-ostro-atakuje-radoslawa-sikorskiego-7114910587923232a

jak wygra PO to roznica bedzie taka ze dodatkowo bedziemy placic Holland XD

https://wpolityce.pl/kultura/725876-holland-bedzie-promowac-w-berlinie-polska-perspektywe

trzask/nawrocki to tylko miernoty ktore wszystko powiedza/podpisza

• Like 2
Opublikowano
Cytat

20% wpłat na kampanię Trzaskowskiego pochodzi od Deweloperów

Może to wyjaśniać dlaczego Trzaskowski unika tematu dopłat do kredytów, podatku katastralnego i REITów

https://x.com/danewplat/status/1910308026109616490

a 30% na konto PO ostatnim razem

to tak jakby ktos jeszcze mial watpliwosci

@Szambo doplaty dla bankow i deweloperow po prostu musza zostac dowiezione, to jest najwazniejsza misja naszych partii

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
13 godzin temu, kubikolos napisał(a):

@Szambo doplaty dla bankow i deweloperow po prostu musza zostac dowiezione, to jest najwazniejsza misja naszych partii

Dziękuje, że to wstawiłeś. Jak to się mówi... chodźby skały srały to na II turę zostaję w domu i sobie odpuszczam głosowanie na "mniejsze zło"

• Like 2
Opublikowano

Szymek jak zwykle, ego większe niż cała KO razem wzięta.

20 godzin temu, kubikolos napisał(a):

No właśnie nie muszą i nie powinny, wyborcy KO czy też 3D nie są ani ślepi ani głupi i mają dość. Jak spojrzysz kto próbuje na siłę przepchnąć frukty dla deweloperów to się przekonasz, że jest to głównie PSL (Paszyk). Naszym ogromnym szczęściem jest to, że mamy w rządzie Panią Minister Katarzynę Pełczyńską (PL2050), która w te wszystkie "REIT-y" i inne projekty wali jak w bęben.

Opublikowano
7 godzin temu, Szambo napisał(a):

Dziękuje, że to wstawiłeś. Jak to się mówi... chodźby skały srały to na II turę zostaję w domu i sobie odpuszczam głosowanie na "mniejsze zło"

Mówisz, jakby się było czym chwalić. Gardzę ludźmi, którzy świadomie nie korzystają z prawa do głosowania, które wcale nie jest nawet oczywiste. W Polsce i ogólnie w Europie jest okienko do powrotu dyktatury. Bierze się właśnie z takiego głupiego myślenia.

• Confused 1
Opublikowano
13 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

Mówisz, jakby się było czym chwalić. Gardzę ludźmi, którzy świadomie nie korzystają z prawa do głosowania, które wcale nie jest nawet oczywiste. W Polsce i ogólnie w Europie jest okienko do powrotu dyktatury. Bierze się właśnie z takiego głupiego myślenia.

W pierwszej turze stawię się przy Urnie. W drugiej też dokonam wyboru... 

Też długo byłem takiego zdania jak ty i też tak pisałem.

Ile to już lat dokonujemy tego samego wyboru? 20?

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Kamiyanx napisał(a):

A czy niedopuszczanie do debaty wszystkich kandydatów w telewizji publicznej na która wszyscy płacimy to jest element dyktatury? czy jak robi to twoj ukochany kandydat to wtedy jest demokracja ale jak by zrobił to PIS to była by dyktatura ?

Opublikowano

Nawrocki będzie na tej dzisiejszej debacie czy jednak stchórzył, bo nikt oprócz PiS-iorów nie chce tych PiS-owskich szczujni obok TVP, TVN i Polsatu?

Osobiście liczyłem na to, że się pojawi i Trzaskowski go zmiażdży :E.

• Confused 1
Opublikowano
21 minut temu, Szambo napisał(a):

Tak swoją drogą... nie ma Trzaskowskiego i Nawrockiego. Na kogo byście zagłosowali? Czy wtedy byłoby pewne, że wygra Mentzen?

Na Stanowskiego. Przynajmniej siary na salonach nie zrobi, cygara pali no i obiecal 6 EJ w tym roku.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Spl97 napisał(a):

Nawrocki będzie na tej dzisiejszej debacie czy jednak stchórzył, bo nikt oprócz PiS-iorów nie chce tych PiS-owskich szczujni obok TVP, TVN i Polsatu?

Suski byl na live KZ jak Stano szedl do auta.

Opublikowano
3 minuty temu, Spl97 napisał(a):

Nawrocki już jest w środku.

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, voltq napisał(a):

Zacznij od tego faktu, że Republika to PiS-owska tuba propagandowa, która całkiem niedawno wyrokiem któregoś sądu została jej odebrana koncesja na nadawanie drogą naziemną, a dostała tą koncesję tylko dlatego, że KRRiT od dłuższego czasu jest pod kontrolą PiS-u.

Ciekawe ile jeszcze razy będziesz się pogrążał, podobnie jak Twoi tutejsi koledzy konfiarze, których jest co najmniej kilku?

Edytowane przez Spl97
  • Confused 1
  • Upvote 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Przy tak skromnym budżecie lepiej szukać jakich używek, bo z nówek to ciezko bedzie cos sklepac, szczegolnie teraz gdy ceny RAM-u odleciały w kosmos.
    • Zrobisz UV, będzie ciszej i dalej wydajniej od RTX 5070 Ti. 
    • Naprawdę bawi Cię oranie Twoich poglądów wynikających z samotności i nienawiści do kobiet? A za kim jesteś, mogę wiedzieć? Ukraina może, a może Francja, a może USA demokraci? Jak siebie spozycjonujesz na skali? A może bliżej Ci do islamu bo patriarchat kochasz, a tam gdzie napisałem go nie ma? Bzdurki pleciesz, nie ma takiego powiązania. Jest znacznie szersze, jak choćby patriarchat, surowsze kultury niż nasz zgniły zachód pedalski z wsparciem psychologicznym. Cmok cmok. W rosji go nie, a w islamie też nie. W chinach w sumie też nie, pedały same chcą wsparcia. Spoko, ale nie udowodniłeś tego dążeniem do tego samego co oni. Ty raczej brzydzisz się całym światem, lewactwo na zachodzie złe, dalej też źle. Wszystko złe. Ty dobry. Sobie tak myśl. Powtórzę, w dawnych czasach miałeś dużo mniejszą populację, zerowy rozwój technologii medycyny więc musiałeś się rozwijać np masowym dziecioróbstwem a często podbojem militarnym. Dziś osiągneliśmy szczyt i musimy zaliczyć spadek. to normalne. A kto nie wymiera, podpowiesz? I czy chcesz tam zamieszkać czy kisisz dupę tutaj bo jednak jest lepiej? Rosja i jej demografia, hiv i tak dalej pokazują najbardziej jak oni cieszą się z ich kultury. Przecież powtórzę, 80% facetów jest w związkach. System naprawdę tak Cię karze czy Ty sam siebie swoją niekompetencją? I dzisiaj nie możesz tego, rozumiem. Nieprawda. Patriarchat to ciągłe wojowanie akurat i wmawianie że tylko silni są męscy. Patriarchat przyszedł w międzyczasie łowiecko-zbierackim. Najpierw uprawiało się pole i było spokojnie, a potem przyszły inne problemy i trzeba było kopa w dupę dać tym co niszczą nasze plemię. Rzesza - 10%, rozumiem. Kiedyś na pewno tak nie było. Nie masz na to dowodów. Każdy debil, brzydal i baran był sam i jak klaun w społeczeństwie. Nie rób bredni, nigdy nie było że 100% facetów miała małżeństwa. Nie masz dowodów! A nawet jak było ich więcej to powtórzę, populacja była dużo niższa np 2 miliony vs 40. Ty póki co niczego nie rozumiesz poza swoimi preferencjami i chcesz je przenieść na całość ludzkości. Geopolityki nie znam, czyli co? Rosję jednak trzeba chwalić, a nie jak ja - ganić? A ja chcę by wymarły najbardziej prymitywne plemiona. To nie zachód. Kochasz islam panie hipokryto, to twój patriarchat i twoja wizja. Tylko nie biała, a taka śniada. Nigdy nie podałem coś takiego jak "ja ok, oni źle". Weź to skonkretyzuj i wtedy można się odnieść. Jeszcze raz powiem. Ich łatki są kulą w płot, a moje trafne. Oni są tacy jak mówię i oni to popierają. Patriarchat nie jest na zachodzie. A ja z kolei nie jestem skrajnym lewakiem popierającym drag queen jak chcą sądzić. Proste jak wodorosty.
    • 9800X3D jest u progu "chrupania". Coś dziwnego dzieje się z silnikiem w tej grze bo jak tylko dropnie poniżej 80 to zaczyna się stuttering. Co oznacza że 5700X3D chrupie non stop więc dlatego z niego uciekłem  Jesteśmy o jeden update od śmierci 9800X3D jestem tego pewien     Btw: u mnie jak włączyłem visibility na 3000 czyli na maxa, to co 5 minut crash gry i nawet bluescreen poleciał. Wróciłem do 2000 i jest spokój. 
    • To najlepiej wróć jak będą już te raty 0% dostepne (choć w X-Kom to raczej nie jest częsta promka), bo na dziś nie ma sensu nic proponować skoro kupisz to np. za pół roku dopiero. Teraz są ogromne wahania cen i dostępności podzespołów.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...