Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@VRman Kolego "1000Hz", uroczyście obiecuję być miły dla @wallec, @Hard Reset i @Pentium D, nawet jesli będą mnie irytować. Peace -
Przez wallec · Opublikowano
No i widzisz jak kłamiesz? Tam op przyszedł, napisał chaotyczny post w stylu świadczącym o tym, że się nie zna na pc to w ramach "debugowania" problemu w kroku pierwszym chciałem wykluczyć czynnik ludzki tj. "ma napakowane programów/spyware itp" na co dostałem pięć "podsmiechujek" a op jak się pojawił tak zniknął. Nigdzie nie ma informacji że zrobił format i że nie pomogło i że ktoś jest zrażony do Intela -
Przez Rusław · Opublikowano
U mnie w tym roku mój ślub, wesele siostry i trzy komunie więc na RTXa 5090 to uzbieram jak będzie wychodził RTX 7090😅 -
Przez adashi · Opublikowano
Wątpię czy jakakolwiek firma padnie w podobnym scenariuszu. Jeśli nawet, to nie te najtańsze dla konsumentów i jeszcze z potencjalnym wsparciem chińskiego rządu. Nie wiem czy przed modelami językowymi w obecnym ich kształcie jest jeszcze jakaś daleko droga rozwoju inna niż optymalizacje (czyli nie przełom w znaczeniu agi). W zasadzie cały internet już został zużyty, jako zbiór uczący. Jeśli coś ma klękać, to chyba szybciej to.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi