RTX 5090 i 5080 – premiera 30 stycznia w x-kom!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
nie ma czegoś takiego jak gotowe nastawy, bo każdy egzemplarz jest inny i pozwala na mniej lub więcej 6750 to tylko 20W więcej niż 6700, ale taką moc karta weźmie tylko przy ekstremalnym obciążeniu w benchmarkach i to ciężko.. 3 suwaki w adrenaline i zabawa ze stabilnością - limit zużycia energii - przesunięcie napięcia mV osobiście miałem 6700xt i po lekkim UV brała w grach do 150W -
Przez Send1N · Opublikowano
Skręć power limit max w lewo w sofcie adrenaline albo tnij taktowanie rdzenia w dół względem tego co masz na stock, mam kartę z serii rdna2 i z tego co zaobserwowałem to każde -100mhz to 20W mniej poboru przez kartę -
Przez Klima · Opublikowano
Tylko nie kupuj najtańszego Chińczyka, bo nie wcisniesz później węży na króćce wychodzące z nagrzewnicy. U mnie dziś po przejechaniu kilku km zaczęła śmigać kontrolka świec zarowych. Błąd P242a. Jutro sprawdzę wtyczkę, wiązkę, ale pewnie i tak trzeba będzie wymienić czujnik temp spalin. Na szczęście to ten, który jest przy katalizator ę, także dostęp od góry. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Wyłączcie testowo obaj Nvidia Hairworks i zobaczcie czy pomoże - na pewno pomoże na losowe crashe @leven ale nie wiem jak z tymi losowymi dropami u @Slayer - warto sprawdzić. -
Przez sideband · Opublikowano
Tutaj nie ma nad czym dyskutować nie jesteś w stanie zmienić na którym wyjścia dana karta odpala pod biosem. Złóż 10 różnych platform i nic się zmieni.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi