Upgrade karty graficznej.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
Wersja Founders Edition i zapewne kilka najniższych modeli będzie za 5200zł. RTX 5080 to druga karta pod względem wydajności w AI, więc tutaj chętni też się znajdą. No to weź pożyczkę u bociana, albo na raty. -
Przez Kendi · Opublikowano
Podczas rozruchu płyta może wysłać komendę nie będącą w standardzie NVMe do dysku NVMe właśnie. Kontroler dysku NVMe nie rozumie takiej komendy, stąd zostaje odnotowany błąd 0F. Jest to całkiem normalne zachowanie. Parę miesięcy temu przejrzałem całą dokumentację standardu NVMe i przestudiowałem błędy jakie kontroler może zgłaszać. Jedyny parametr, który jest bardzo niepokojący jeśli wystąpi to 0E. U ciebie jest 0. Zaufaj mi, nie masz się czym przejmować Aha i nie ma to żadnego związku z podkręcaniem RAM. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
jako posiadacz BEVs, patrze na to z innej troche perspektywy i mam jednak odmienne zdanie. w ostatnim czasie przybylo duzo ladowarek, szczegolnie w okolicy lidlow, biedronek. orlen tez ich troche postawil/stawia. ogolnie ilosc ladowarek szybko rosnie i to widac oczywiscie nie jest to poziom zachodniej EU, ale przy 70 000 BEV w PL, nie uwazam, ze infrastruktura lezy i kwiczy btw. ponad 50% z nas mieszka w domach jednorodzinnych. mniejszego BEV ladowalem moze pare razy na publicznych stacjach, wiec tym bardziej nie moge sie zggodzic, ze w przypadku dom+ maly BEV, problemem jest mala ilosc ladowarek. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Tyle że to dosyć innowacyjne rozwiązanie, z ciekłym metalem i nie wiadomo jak się sprawdzi. Trochę ryzyko pchać się z taka kasa w coś niesprawdzonego. -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Na nowym biosie richtek znów odblokowany, renesas nadal locked ... Więc słabo. Chyba tego nigdy nie naprawią ... Płyty x670e steel legend i b650m-h/m.2+, 9800x3d
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi