DEI, LGBT i poprawnosc polityczna w grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez jankooo · Opublikowano
Napisałem kolejny raz, dałem termin i poinformowałem, że zgłoszę sprawę do odpowiednich instytucji ochrony konsumenta to w końcu przynajmniej odpisali... W skrócie- mają problemy, przepraszają i pracują nad ich szybkim rozwiązaniem -
Przez LeBomB · Opublikowano
Nie. Skoro wszystkie mają pewne niedociągnięcia (nie ma na świecie nic co byłoby idealne w 100%), ale w wielu krajach działają, znaczy że problem nie leży w systemie. Poziom recyklingu nie odnosi się do ogółu opakowań z danego materiału, tylko do ogółu opakowań z danego materiału objętych systemem. Czyli nie chodzi o odzyskanie np. 70% całego plastiku wprowadzonego na rynek, a o odzyskanie 70% plastiku z opakowań objętych kaucją. To czy do systemu dorzucisz kolejne opakowania czy nie, nie robi różnicy dla poziomu recyklingu, bo ten zależy wyłącznie od ludzi. Możesz objąć wszystko systemem, a jak ludzie dalej będą wyrzucać opakowania do śmietnika, zamiast je oddawać, to system i tak nie będzie działał. -
Przez Kabor · Opublikowano
A jesteś pewien, że nie masz go ustawionego na 60Hz? -
Przez Gret · Opublikowano
No ciekawe rozwiązanie. Tylko martwi ze przetestowali to na 5 kółkach i później 3 godziny zmieniali na stara wersję -
Przez Zachy · Opublikowano
No ale win11 25h2 lot to nie to samo co standardowy win11 niektorzy potrzebuja normalnej wersji Home / Pro a nie na maks okrojonych edycji takze nie jest to w pelni miarodajne.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi