Smartfonowa blabla
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez zgreg · Opublikowano
Siema ziomale , nowy zas. w budzie , BIOS updated - jakieś poropzycje jakie gry zapuścić przed / po - zmianie gafiki / proca żeby zobrazowac rórżnice -
Przez Zas · Opublikowano
Jeszcze im mało? Sądziłem, że to raczej Azjaci z Asusa, Asrocka, Gigabyte'a, MSI, Sapphire, PowerColora, Zotaca, XFX, Lexara, G.Skilla, ADATY błagają teraz na klęczkach o RAM/VRAM? -
Przez kanon7 · Opublikowano
https://news.instant-gaming.com/en/articles/17078-a-retailer-lists-the-steam-machine-at-around-eur900 Wyciekły nieoficjalne ceny SM: - SM 512 GB -> 950 bez VAT (4265 zł z VAT) wg obecnego kursu. - SM 2TB -> 1070 $ bez VAT (4803 zł VAT) wg obecnego kursu. -
Przez Marvf · Opublikowano
Jaką broń MAINujecie? Lista tych zdatnych do użytku jest spora ale najprzyjemniej mi się gra M417 A2 mimo że istnieją lepsze alternatywy, choćby NVO. Ale ten wygląd, obrażenia, przyjemny spread, czuć w niej moc Jedyna broń w której używam HOLO 1x, jakoś mi się to połączenie przyjęło od bety i strzela się bosko -
Przez miro · Opublikowano
ale jedno zakończenie nie było fanowskie, normalnie alternatywne, wyszło na DVD, wtedy jeszcze BR nie było...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi